ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Eλαφρό προβάδισμα του Δαϊκούδη δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις των υποψηφίων

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια προεκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι επίσημο. Είναι δική μας προεκτίμηση και δεν έχει καμία σχέση με δημοσκοπήσεις, δημιουργία θετικών ή αρνητικών εντυπώσεων, "συμπάθεια" σε πρόσωπα κλπ. Είναι απλά μια καταγραφή των κινήσεων των υποψηφίων.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με:
- τις κινήσεις που κάνουν οι υποψήφιοι
- με τους μέχρι στιγμής υποψήφιους συμβούλους που έχει ο κάθε συνδυασμός
- με την κοινή γνώμη (την οποία σφυγμομετρούμε όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε)
- με τις δυσκολίες που συναντούν όλοι οι υποψήφιοι και
- με τα αποτελέσματα που έφεραν τα κόμματα στις εκλογές του 2006
συμπεραίνουμε ότι:
Ελαφρό προβάδισμα (μέχρι στιγμής) έχει ο Παναγιώτης Δαϊκούδης με τον Άρη Αραμπατζή να ακολουθεί ενώ κατατάσσουμε τρίτο τον Μαυρουδή Μηντσιούδη και τέταρτο τον Σάββα Μωυσίδη.

Ας δούμε τώρα αναλυτικά τα παραπάνω.
Κατά κοινή αποδοχή, ο συνδυασμός του Παναγιώτη Δαϊκούδη είναι πολύ περισσότερο επικοινωνιακός σε σχέση με τους άλλους δύο συνδυασμούς. Τα μέχρι τώρα στελέχη του κινούνται σε ομαδικό πνεύμα, αφιερώνουν αρκετό χρόνο σε ότι κάνουν, εξορμούν σε προσωπικές επαφές με τους πολίτες κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι ο συνδυασμός του κ. Δαϊκούδη αποφεύγει να βαδίσει σε κομματικές γραμμές.
Ωστόσο, μια ομάδα υποψηφίων συμβούλων του ξεχωρίζει ελαφρώς από τον υπόλοιπο συνδυασμό καθώς έχουν περισσότερες σχέσεις με τον κ. Μπίκο με τον οποίο και εμφανίζονται πολύ συχνά, ενώ σπανίως με τον κ. Δαϊκούδη, δίνοντας έτσι τροφή στους αντιπάλους τους να μιλούν για γρήγορη διάσπαση.
Στον συνδυασμό του Άρη Αραμπατζή τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά αφού παρά τις κινητοποιήσεις και τις κατά τόπων εκδηλώσεις, τα μέχρι τώρα στελέχη του έχουν τον αέρα του νικητή. Λανθασμένη άποψη για εμάς αφού ο κ. Αραμπατζής έχει μείνει πολύ πίσω στα Κουφάλια παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες για να βρει υποψηφίους από εκεί. Και τα Κουφάλια είναι μια μεγάλη δεξαμενή ψήφων (7.000 περίπου ψηφοφόροι συγκεντρωμένοι σε ένα μέρος). Πίσω, επίσης, σε σχέση με τον κ. Δαϊκούδη, έχει μείνει και στο επικοινωνιακό θέμα αφού λιγοστά είναι τα στελέχη του που κινούνται για να ανεβάσουν τα ποσοστά του συνδυασμού.
Το στρατόπεδο του Μαυρουδή Μηντσιούδη, παρά την γρήγορη στελέχωση του ψηφοδελτίου, έχει να αντιμετωπίσει την ¨οργή" της έδρας του, την οργή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που το εμφανίζουν πολύ κάτω από τις περσινές εθνικές εκλογές και το βασικότερο, το αντάρτικο.
Παρά το ότι τα Κουφάλια είναι ΠΑΣΟΚοκρατούμενα, ο εκλεκτός του κόμματος, ο κ. Μηντσιούδης, αντιμετωπίζει την εκεί απόσχιση στελεχών τα οποία όχι μόνο δεν είναι στο πλευρό του αλλά του έχουν κηρύξει και άτυπο πόλεμο. Το ίδιο συμβαίνει και στους δήμους Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας αλλά σε μικρότερο ποσοστό. Επικοινωνιακά, ο συνδυασμός του κ. Μηντσιούδη είναι πολύ χαμηλότερα (μέχρι στιγμής) από τους άλλους δύο αφού οι κινήσεις που κάνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι μόνο ελπιδοφόρες και επικοινωνιακές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ενώ ένα άλλο που μας κάνει να τον κατατάσσουμε χαμηλότερα από τους άλλους δύο είναι η εμμονή του με τις κομματικές γραμμές.
Ο υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΚΕ, Σάββας Μωυσίδης, έχει τη δική του κομματική γραμμή και λίγο - πολύ τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Ωστόσο, αντιμετωπίζει την ευτυχή συγκυρία να καταφέρει να εκλέξει και δεύτερο σύμβουλο μέσω της ψήφου αντίδρασης η οποία, πιστέψτε μας, θα είναι αρκετά ανεβασμένη σε αυτές τις εκλογές λόγω των όσων συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Τώρα ας αναλύσουμε και τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών.
Στα Κουφάλια ο νυν δήμαρχος κ. Μπελίδης κατάφερε να αποσπάσει, την πρώτη Κυριακή, 2.517 ψήφους οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονταν από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Εάν υποθέσουμε ότι ένα κομμάτι αυτών δεν είδαν με καλό μάτι την τωρινή επιλογή του κόμματος, μπορεί οι ψήφοι που θα πάρει ο κ. Μηντιούδης στην έδρα του να μην ξεπεράσουν τους 2.000. 2.500 ψήφους περίπου εκτιμούμε ότι θα πάρει στον δήμο Αγίου Αθανασίου (λόγω των εσωκομματικών προστριβών) ενώ γύρω στους 2,000 στον δήμο Χαλκηδόνας.

Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Δαϊκούδη, εκτός των άλλων, έχει με το μέρος του και την τοπικιστική έξαρση των Κουφαλίων κάτι που είναι άγνωστο στον Άγιο Αθανάσιο παρά το ότι είναι ο μεγάλος χαμένος του Καλλικράτη.
Εκτιμούμε ότι θα καταφέρει να αποσπάσει περί τις 4.000 ψήφους από τον δήμο του, 2.500 περίπου από Χαλκηδόνα και περισσότερους από 2.500 στον δήμο του Άρη Αραμπατζή.

Ευχής έργου θα είναι να καταφέρει να αποσπάσει 1.000 περίπου ψήφους ο Αριστείδης Αραμπατζής από τα Κουφάλια καθώς μέχρι και σήμερα υστερεί κατά πολύ σε στελεχιακό δυναμικό. Μεγάλο του ατού θεωρείται ο δήμος Χαλκηδόνας ο οποίος ενδέχεται να του δωρίσει, ίσως, περισσότερους από 2.500 ψήφους ενώ τα ποσοστά του στον δήμο του μάλλον θα παραμείνουν σχεδόν ίδια με αυτά των περασμένων εκλογών (5.480 ψήφοι) χωρίς ωστόσο να υπολογίζουμε τη φθορά της 12χρονης δημαρχιακής του θητείας.

Όπως γράψαμε και στην αρχή, όλα τα παραπάνω αποτελούν την προσωπική μας εκτίμηση (μέχρι στιγμής) καθώς το παιχνίδι των εκλογών αλλάζει μέρα με τη μέρα.

18 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 9000 ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ 6500 Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ......ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ-ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΑΣ, 'ΦΙΛΕ' ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΡΓΗ Κ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ, ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ... ΑΝΑΛΑΒΕΙ!ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος!!!
    Δηλαδή μας λέτε ότι η Δεξαμενή της ΝΔ στα Κουφάλια είναι 5000 ψήφοι??? (4000 Δαικούδης και 1000 Αραμπατζής)
    Μήπως είδατε ποτέ τα ποσοστά της ΝΔ στα Κουφάλια στις Βουλευτικές Εκλογές από το '81 και μετά???
    Δεν ξεπερνούν τις 2500 ψήφους!!!
    Άρα ποιό είναι το συμπέρασμά σας??
    Έτσι κάνετε εκτίμηση εσείς???
    Η δική μου είναι ότι από ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΘΕ!!!
    Σαν Δημότης Κουφαλίων σας πληροφορώ ότι το ρεύμα είναι με τον ΜΑΥΡΟΥΔΗ!!!
    Το ψηφοδέλτιο του είναι στελεχωμένο με τα καλύτερα στελέχη από τους τρεις Δήμους!!
    Για ψάξτε τις πηγές σας......
    Στα καφενεία ΑΚΟΥΩ ότι σαρώνει ο Μαυρουδής, έχει τρομερό ρεύμα!!!!
    Στα Κουφάλια πρέπει να είναι πρώτος και με διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον Άγιο Αθανάσιο ο Μηντσιούδης έχει το καλύτερο ψηφοδέλτιο.
    Όλα τα καλά στελέχη του Δήμου Αγίου και ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ είναι μαζί του.
    Επίσης και όλοι οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αγίου!!!
    Ακούγεται ότι στον Αγιο σκίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα συμπεράσματα του ΆΡΘΡΟΥ σας είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ πέρα για πέρα.
    Από ποιόν παίρνετε ΓΡΑΜΜΗ.
    Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που δημοσιοποιείτε τέτοιες προσωπικές εκτιμήσεις.
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Copy

    ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΑ

    ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    ΑΚΟΥΩ ότι σαρώνει ο Μαυρουδής, έχει τρομερό ρεύμα!!!!
    Στα Κουφάλια πρέπει να είναι πρώτος και με διαφορά!!!
    Όλα τα καλά στελέχη του Δήμου Αγίου και ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ είναι μαζί του.
    Επίσης και όλοι οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αγίου!!!

    Ακούγεται ότι στον Αγιο σκίζει

    Tοτέ ε Τοτέ έλα ήρθε η σειρά σου

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτοί που θεωρούσαν το Μαυρουδή μη ικανό πριν 4 χρόνια τώρα στέκονται δίπλα του, γιατί άραγε? μήπως παίζει συμφωνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ;
    ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ; ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ;
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ, ΜΑΘΕΤΕ, ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ;
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9000 ΘΑ ΠΑΡΗ ΜΟΝΟ Ο ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΧΛΟΠΤΣΙΔΗΣ ΑΓΑΠΙΔΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ
    ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΛΗΠΑΛΤΙΔΗΣ
    ΝΕΟ ΑΙΜΑ..
    Α ΡΕ ΜΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ:
    "ΑΚΟΥΩ ότι σαρώνει ο Μαυρουδής, έχει τρομερό ρεύμα!!!!
    Στα Κουφάλια πρέπει να είναι πρώτος και με διαφορά!!!
    Όλα τα καλά στελέχη του Δήμου Αγίου και ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ είναι μαζί του.
    Επίσης και όλοι οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αγίου!!!
    Ακούγεται ότι στον Αγιο σκίζει"

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΝΟΝΤΑΙ
    ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΩ
    ΒΑΛΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑ ΣΕ ΤΟ ΦΑΚΑΣ ΤΟΠΙΚΟ
    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ
    ΠΑΠΑ..ΝΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓ.
    ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ....ΚΟΥΦΑΛ. ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ.
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ.
    ΑΡΗ ΠΑΡΕ ΥΠΟΓΛΩΣΙΑ, Η ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
    Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΠΛΟ ΧΑΣΙΜΟ.
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το σίγουρο είναι ότι ο Αραμπατζής θα είναι μία θέση πάνω από το ΚΚΕ και μία θέση κάτω από τον Μαυρουδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν ντρεπετε κανενας απο εδω μεσα γι αυτα που λεει???? εχετε φαγωθει με τα ρευματα και με τις δεξαμενες ψηφων... εχετε καταστρεψει την χωρα που ζω με τις ηληθιοτητες σας.σας αξιζουν τα χειροτερα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝΟΣ.
    ΡΕ ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,
    ΚΑΛΩΣ ΄Η ΚΑΚΩΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΟΙΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΕΙ 2ο ΓΥΡΟ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή