ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Eκλογοδικείο...


Χαίρεται, από σήμερα θα λέμε και κανένα χαριτωμένο για να….επαναπροσδιορίζουμε τα τοπικά προεκλογικά δρώμενα των ημερών και όχι μόνο. Το ψευδώνυμο είναι κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας μου κατά κοινή ομολογία. Γι΄αυτό θα παρακαλούσα λίγο προσοχή με τα νεύρα μου. Είναι χάλια.
Φυσικά έχω και όνομα και ταυτότητα και όποιος θέλει μπορεί να μας τα ζητήσει…Σιγά μην του τα δώσουμε..!!!!!.
Πλάκα κάνω. Κάνω; Τέλος πάντων, όποιος ρωτά μαθαίνει και όποιος ψάχνει βρίσκει.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 1
Είπε ένας φιλόσοφος…αρχαίος που δεν σας λέω ποιος γιατί θα μου κάνετε μετά τον έξυπνο: «……Όταν δε κυβερνά το μυαλό αλλά το χυδαίον του εγωϊσμού, ο στόχος χάνεται, χαλά η γλώσσα, χαλά η σκέψη……………....τότε η μόνη μας μοίρα είναι να πνιγούμε στα λάθη μας και να παρασύρουμε στον πάτο των λαθών μας, όσους μας πιστέψουνε...». ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;; ΔΑΪ- ΔΑΪ μάνα μ΄, θα καεί το πελε- ΚΟΥΔΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 2
Αυτό πάλι το είπε ένας σύγχρονος μεγάλος Έλληνας μαθηματικός.. «…Η ¨ανεξαρτησία¨ των κινήσεων και η υπέρ-θέση που μπορεί προς στιγμήν να υποστηρίζει, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα . Για να καταλάβουμε τη διαφορά τους θα πρέπει πρώτα να αναλύσουμε το θέμα της ¨ανεξαρτησίας¨ γιατί αποτελεί την κρίσιμη συνθήκη ως προς την ακρίβεια του επιδιωκόμενου αποτελέσματος….» ΌΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ…
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 3
Ελληνική λαϊκή παροιμία «Το Συνεταιρικό το βόδι, στο τέλος το τρώει ο λύκος». Αλήθεια τώρα που είναι μικρό και θέλει πολυυυυυυυύ φαγητό, ποιο από τα δύο συνεταιράκια ανέλαβε να το ταϊσει;. Δεν είμαι εγώ ο αδιάκριτος, ο λύκος ρωτάει για να ξέρει στο τέλος ποιον να ευχαριστήσει….

ΑΡΑΜΠΑ – ΚΑΡΑΜΠΑ 1
Το νου σου, οι Κουφαλιώτες άμα ρίξουνε κεφάλι κάτω περνάνε και από τοίχο, Βέβαια, αυτό έχει και την άλλη πλευρά του…. Γιατί η γιαγιά μου η Αναστασία έλεγε: « Αυτός παιδί μου είναι Βουλγάρικο κεφάλι» Όμως ποτέ δε μου εξήγησε, …αυτό σημαίνει απλά ξεροκέφαλος; ή μήπως το ότι μπορεί να πάει να πέσει ίσα στο γκρεμό επειδή δε λέει να το σηκώσει και να δει τι γίνεται μπροστά του;…Η γιαγιά μου έχει αποδημήσει εις Κύριον οπότε βρείτε μόνοι σας την απάντηση.
ΑΡΑΜΠΑ – ΚΑΡΑΜΠΑ 2
Γιατί δεν ανακοινώνεις τους υποψηφίους σου; Κάτι μάλλον περιμένεις ……κοίτα μόνο μην αργείς γιατί έρχεται ο black-δης. Εκτός αν κάτι ξέρεις...
ΑΡΑΜΠΑ – ΚΑΡΑΜΠΑ 3
Πάρε καμιά ανάσα, για δέκα τρέχεις. Αλήθεια κάτι «πουλάκια» που τα πήρες νεογνά και τα έκανες κόκορες, που εξαφανίστηκαν; Α ναι, ξέχασα έγιναν ¨ανεξάρτητοι¨. Και συ μου φαίνεται λάθος ζώα «ταΐζες» τόσο καιρό…. …..αααα.καλά να πάθεις…ας πρόσεχες…ή έστω ας άκουγες….

BLACK-ΔΗΣ 1
Ψιλοκλεφτρόνι σε βρίσκω,……μούτρο….. τους το ¨έφαγες¨ το χρίσμα αλάνι. Ναι αλλά στο χωριό μου λένε «το ξύλο το ξεχνάς, το π….μα ποτέ» τα κατάφερες…..είσαι πλέον …..αξιαγάπητος…...
BLACK-ΔΗΣ 2
Άντε τώρα να σε δω…….. αρχηγός της ομάδας έγινες, ομάδα θα φτιάξεις;; σε λίγο καιρό είναι ο τελικός και συ δε συμπληρώνεις ενδεκάδα. Μαθαίνω πάντως πως κλείνεις άρον-άρον παίκτες αμφιβόλου αξίας με …μεγάλα ¨συμβόλαια¨. Κοίτα ν΄ αποκλειστείς πάλι από τα αποδυτήρια…..BLACK ΦΙΔΙ που σ΄ έφαγε.
BLACK-ΔΗΣ 3
Και μια φιλική συμβουλή. Βγάλε τα λαμέ κουστούμια και τα άσπρα παπουτσάκια γιατί σαν Αμερικανός τουρίστας μοιάζεις. Εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη ο ¨Νουνός¨ σου γιατί δε σε πήρε και καμπόσα ρουχαλάκια ν΄ αλλάζεις; Μόνο βάπτισμα πήρες; Χουβαρντάς είναι …..να τον χαίρεσαι. Ας σού έδινε ο γύφτος μερικά από τα δικά του….Ξέρεις πόσα έχει;; Αλλά θα μου πεις άμα ΔΕΝ ήξερες θα καθόσουν να σε βάλει λάδι;;……..ξέρω τι λέω.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
1) προς υποψηφίους: Έχετε πάρει χαμπάρι τι ακριβώς διεκδικείτε; Έχετε άγνοια κινδύνου ή δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τις συνθήκες που έρχονται στην τοπική αυτοδιοίκηση;
2) Προς πολίτες: Γιατί μπορεί να είναι ανεξάρτητος κάποιος που ήταν πρόσφατα υποψήφιος Βουλευτής μεγάλου κόμματος και σχεδόν όλοι οι υποψήφιοί του συνδυασμού του αλλά και ο βουλευτής του ίδιου κόμματος που τον στηρίζει κάτω από το τραπέζι, ερωτοτροπούν με το επερχόμενο κόμμα της Ντόρας; Επειδή έτσι λέει;
3) Προς Πολίτες: Γιατί δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος κάποιος που στο ψηφοδέλτιο του μέχρι σήμερα, έχει σε ποσοστό πάνω από 50%, υποψηφίους από όλους τους ιδεολογικούς χώρους; Επειδή δε το λέει;
4) Προς …ξέρουν αυτοί: Γιατί παίζετε με τα τοπικιστικά συναισθήματα των πολιτών και δεν προσπαθείτε να δημιουργήσετε την κοινή συνείδηση που χρειάζεται αυτός ο τεράστιος - για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της περιοχής - Καλλικρατικός Δήμος Χαλκηδόνας; Καταλαβαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσετε τον τόπο σας στο περιθώριο του νέου Δήμου;

O ψυχοπαθής

6 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ.
    Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. de ta grafeis re file - pou de se vrisko oxi psyxopathi alla efyh - stous toixous ola auta na goustaroume kai meis pou oloi mas lene pitsirikades kai trellous alla de xeroun oti kai meis mia psifo exoume opos kai autoi kai mporoume na xeroume pios mas doulevei kai pios oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και ένας .....ψυχοπαθής με χιούμορ!!! γράφε κάθε μέρα μήπως και τους ξυπνήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτό προεκλογική εξαγγελία ?...
    Τι έγινε ρε παιδιά ? δλδ μετά της εκλογές ?

    Πρόταση : να το ξαναβαφτίσετε μετεκλογοδικείο να ξεθυμαίνει ο κόσμος κάπου .

    Να ανοίξετε και ένα θέμα που θα γράφουν οι αποτυχημένοι συμμετέχοντες και θα εξηγούν τι έφταιξε (έτσι για να γελάμε ως τις άλλες εκλογές γιατί πάλι αυτοί θα είναι υποψήφιοι) και η διοικητική δομή των διαχειριστών του θέματος να είναι.

    Χρέη admin θα κάνει ο πιο πολλές φορές συμμετέχων και αποτυχών με ή χωρίς το χρίσμα του μπλογκ(έχουμε τέτοιον?).

    Mont ο αντ αυτού εκ δεξιών !! (τέτοιον?) και ο τελευταίος member θα βγαίνει με σταυρό προτίμησης για να είναι πάντα στο τέλος ...τέτοιους έχουμε πολλούς ..

    Αυτοί που θα κουράζονται θα πάρουν δικό τους forum για αγρανάπαυση "Αποτυχών υποψήφιος μόνος ψάχνει" και σιγά μη βρει..

    Επίσης .
    Θέμα κύριο και φλέγων η εκτροπή του Λουδία ("αν δε βγει σήμερα αυτό που πρέπει") προς την κεντρική πλατεία του Ξηροχωρίου και να μετονομαστεί η πλατεία σε square Daibic και το Δ.Δ Ξηροχωρίου σε Χλωροχώρι ή Μπικοφωλιά (μην έχουν μόνο οι Κουφαλιώτες θάλασσα) Σε βάθος δεκαετίας η δεξιά όχθη θα γίνει το απάγκιο των καλλιτεχνών της περιοχής (κάτι σαν τη rive gauche του Παρισιού απλά εκεί είναι στην αριστερή όχθη) Ενώ εδώ εμείς εε τα δικά μας παιδιά ,,.. Ε! όσο ναναι..

    Ανάπλαση του νησιού στον Αξιό ώστε να βόσκουν επιτέλους και οι εκεί αγελάδες αμέριμνα και όχι μόνο στην TV και σύνδεση του και με τις δυο όχθες με υποποτάμιες σήραγγες ενώ οι μετροπόντικες που θα σκάβουν θα αλλάζουν κάθε βδομάδα όνομα λόγω πληθώρας ποντικών και αρουραίων στην περιοχή, προτείνω να αρχίσουν με τα ονόματα Μπιμπίκος και Μιμίκος .

    Ανάλυση των κατά τόπους υποψηφίων για το μέγα ζήτημα "ΠΩΣ & ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ"

    Στην Ελεούσα να βγει σε δημοπρασία η επιτήρηση και περιφορά βοοειδών από και προς το Βαλτοχώρι και μονοδρόμηση και σήμανση και διακριτικός φωτισμός της αγελαδαριάς .

    Δενδροφύτευση στο Άδενδρο.. φτάνει πια. επιτέλους τέλος. Φτάνει έκατσαν στον ήλιο οι άνθρωποι. Η στάση στη σκιά δεν θα αποτελεί τεκμήριο και το χωριό να ξαναβαφτιστεί .(αυτό βγάλτετο όπως θέλετε )

    Παρθένιο...τι ντροπής πράγματα είναι αυτά.. να μαζευτούμε ενα Σ/Κ και να πάμε ρε παιδιά κάτι σαν εξόρμηση.. κρίμα είναι οι άνθρωποι.... τόσα χρόνια σε παρθενία..άσε που μπορεί και να τυφλωθούν.. και στα Κουφάλια Χαλκηδόνα σε άκρατη πολυγαμία// το παρθενι αγνωστη λέξη.. τοεξαναματαπάρθεν σαν καλημέρα . χωριανοί ήμαστε στο κάτω κάτω ρε παιδιά και όπως λεει ο σοφός λαός "σαν το δικό σου τον άνθρωπο..αυτά με τον κόσμο γινονται"

    Μ.Μοναστήρι .. και αυτό πρέπει να ενηλικιωθεί κάποτε ..να γίνει ας πούμε Μέγα Μοναστήρι και να επεκταθεί η εκτροφή χοίρων και σε άλλου είδους εκτροφές ..χάθηκαν τα ζωντανά στο Δήμο? Να πάει και ο Πλαγάκος να κάνει μιά αναδρομή από το Μέγα μοναστήρι ίσαμε το Μοναστηράκι.

    Το Άμστερνταμ πότε θα αδελφοποιηθεί με τη Χαλκηδόνα ρε τοπικοί άρχοντες? ΄(με αυτή τη σειρά που το γράφω)
    Αφού και εδώ όλοι βρίσκουν .. και τους βρίσκουν .. και δεν θέλετε να βρεθεί άκρη.. γιατί μάλλον κάποιοι τα βρήκατε.. και θα την πληρώσει τη νύφη κανένας πατέρας που θα τσατιστεί και θα προσπαθήσει να παίξει το χαρτί του νόμου μόνος του.. κάντε το λοιπόν Αμστερντόνα.. ή Ντουμανοχώρι τρέμωναβγώαποτοσπίτι ή απλά βγάλτε το Καπετανάτο (γιατί για εκεί το πάτε)

    Κουφάλια..ως έχει.-(πλήρης κουφάλων ντόπιων προσκολλώμενων και από μεταγραφές ) έτη και έτη.


    Kαλή επιτυχία στη στήλη

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΕΝ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοίτα που άρχισε να γουστάρω verenikiς .
    κακά τα ψέματα αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή