ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Μία αλλαγή για λόγους τακτικής είχαμε στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Δαϊκούδη την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Ο πρώην Αντιδήμαρχος Μιχάλης Δεληπαλτίδης κοινή συναινέσει αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Κωστίκα αλλά παραμένει κοντά στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Δαϊκούδη και κυριολεκτικά δίνει όλο του το είναι γιʼ αυτό.

2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΛΙΠΑΛΤΙΔΗΣ ΜΕΤΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΧΤΩ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Ο ΔΕΛΙΠΑΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 8 ΚΟΥΚΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΗΠΑΤΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή