ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σε "αγρανάπαυση" ο δήμαρχος Κουφαλίων


Την πρόθεσή του να απόσχει από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές γνωστοποίησε ο δήμαρχος Κουφαλίων κ. Δημήτρης Μπελίδης, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι αποσύρεται τον ενδιαφέρον του για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως σημειώνεται στη δήλωσή του.
Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Μπελίδη έχει ως εξής:
"Φαίνεται πως η κοινωνική δικαιοσύνη, η αξιοκρατία, η αξιοπιστία, η διαφάνεια, τα καθαρά χέρια είναι αξίες και χαρακτηριστικά που δεν συγκινούν πλέον τους γραφειοκράτες-μέντορες του ΠΑΣΟΚ. Το λάθος μου ήταν που το 2006 κέρδισα τον πανίσχυρο τότε δήμαρχο της ΝΔ Γιάννη Τσουκνιδά και έκανα "πράσινο" τον δήμο Κουφαλίων "πληγώνοντας" τους καρεκλοκένταυρους του κόμματος που η επιλογή τους ήταν διαφορετική. Αυτούς που κατ' ευφημισμόν εκλέκτορες των χλιδάτων γραφείων τους προσπερνώ, όπως τους προσπερνά η κοινωνία, αργότερα και η ιστορία.
Την επανάστασή μου την έκανα το 2006 και πέτυχε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περίμενα την επιβράβευση από το ΠΑΣΟΚ. Απλώς, ζητώντας τη στήριξή του ήθελα να δείξω το σεβασμό μου προς τις διαδικασίες. Αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα για άλλη μία φορά αφού οι αποφάσεις ήταν προειλημμένες,
Σε μια πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, ως διοίκηση του δήμου Κουφαλίων κάναμε αυτό που ήταν ανθρωπίνως δυνατό κι αυτό που έπρεπε να κάνουμε όταν το 2006 παίρναμε την εντολή από τον λαό. Υπηρετήσαμε την κοινωνία και την περιοχή μας με διαφάνεια και δημοκρατία κι αυτή την κοινωνία θα συνεχίσω να υπηρετώ από άλλες επάλξεις αγώνων.
Δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές ούτε ως υποψήφιος δήμαρχος ούτε συμμετέχοντας σε κάποιο συνδυασμό. Ούτε προτίθεμαι όμως να αποχωρήσω και να εγκαταλείψω την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες δηλώνοντας ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό όλων όσων νομίζουν ότι μπορώ να βοηθήσω..
Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν, τους συνεργάτες μου και τους απλούς ψηφοφόρους, αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου που στάθηκαν στο πλευρό μου αντιμετωπίζοντας μαζί τις δυσκολίες που προέκυπταν με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, το συμφέρον του δήμου και της περιοχής".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

8 σχόλια:

  1. ΜΠΕΛΙΔΗ ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ?ΠΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΠΑΣΟΚ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πως εγώ είχα την εντύπωση οτι στις προηγούμενες εκλογές είχες κατεβεί ως αντάρτης και το συνδυασμό τον έλεγες και ανεξάρτητο ? http://local06.ekloges.dolnet.gr/demo/owa/ekloges06.full_dhmos?k=2124

    και γιαυτό άλωστε και εκλέχτηκες.. Σα τη θειάμου τη Mυρσούδα με τα πολλα βρακιά είστε ... ότι σας βολέψει..


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (βλέπε 1998); ΣΑΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΙ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟΝ Χ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ... ΘΕΟ ... ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE PEDIA O EN LOGO KIRIOS JEXNAI POS EGINE DIMARXOS? AN DEN ITAN OI PSIFOFORI TOY KKE KAI TOY MPOXORIDI DEN THA EBLEPE DIMARXIO OYTE ME TA KIALIA!!!OSO GIA SENA FILE ANONIME EXO NA SOY PO OTI MONO THEOS DEN ITANE O TSOYKNIDAS.AS NIN BLEPOYME NONO TO PROSOPIKO SINFERON ALA TO GENIKO.ETSI GIA NA MIN JEXNAME POIOI MAS EFERAN MEXRI EDO.
    ENAS AGANAKTISMENOS DIMOTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως και νά ΄χει, το χρίσμα του το "έφαγαν"
    την πολιτική του και ανθρώπινη του αξιοπρέπεια
    προσπάθησαν να την αμαυρώσουν ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    (....Εκτός αν κάποιοι συνεχίζουν να ονειρεύονται και να πιστεύουν ότι.... ακόμη και η δημοκρατία μπορεί να είναι διαχειρίσιμη υπόθεση..)
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ..."ΚΥΡΙΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ, ΤΟ ... ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΙΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ (όχι σαν τον ... Θεό) ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ Ν' ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ...
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ????
    ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. ΜΟΝΟ ΜΟΣΤΡΑ, ΜΑΓΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ... ΜΗΔΕΝ. ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή