ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τα εκγαίνια του Παναγιώτη Δαϊκούδη

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο Παναγιώτης Δαϊκούδης πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στα Κουφάλια. Πιστεύουμε πως η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη αφού η βροχή και το κρύο δεν άφησαν τους δημότες να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Πάντως αξίζει ένα μπράβο σε όσους παραβρέθηκαν αγνοώντας τα "ανάποδα" καιρικά φαινόμενα.
Το stoshaker ήταν εκεί αλλά λόγω της βροχής δεν μπόρεσε να βγάλει φωτογραφίες (άδικα μας κατηγορήστε για άλλη μια φορά). Παρακαλείται όποιος έχει φωτογραφικό υλικό να το στείλει για να το αναρτήσουμε.

4 σχόλια:

  1. ENA MEGALO MPRAVO STON KYRIO PANAGIWTH DAIKOYDH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai ston mpiko. mhn ksexnas na ton anafereis kai ayton giati tha trwgontai san ta skylia pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kaneis den trwgetai...Apla ton mpiko ton noiazei na ektimi8ei i aksia tou!kai ta senaria peri dimarxou mpikou kai oxi daikoudi einai pseydh! eleos pia me to radio arvila !ZHTW STON AVRIANO DHMARXO PANAGIWTH DAIKOUDH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΪΚΟΥΔΗ, ΓΙΑΤΙ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή