ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μικροί (και μεγάλοι) ψαράδες, έτοιμοι;

Τα Τοπικά Διαμερίσματα Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων του Δήμου Αξιού, περιλαμβάνονται στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, που υποβλήθηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Θεσσαλονίκης και εγκρίθηκε στα πλαίσια του ανοικτού διαγωνισμού για τον Άξονα 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013.

Οι βασικές κατηγορίες δράσεων που περιλαμβάνει το Τοπικό Πρόγραμμα είναι οι εξής:
Α. Ιδιωτικές Επενδύσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αλιευτικών Περιοχών
- Ιδιωτικές Επενδύσεις εκσυγχρονισμού ή ίδρυσης νέων πολύ μικρών επιχειρήσεων σύμφωνα με την Οδηγία 2003/361/ΕΚ σε επιλεγμένους τομείς, που υλοποιούνται από αλιείς, με στόχο τη διαφοροποίηση των οικονομικών δραστηριοτήτων τους.

- Ιδιωτικές Επενδύσεις εκσυγχρονισμού ή ίδρυσης νέων πολύ μικρών επιχειρήσεων σύμφωνα με την Οδηγία 2003/361/ΕΚ σε επιλεγμένους τομείς, που υλοποιούνται από μη αλιείς. Λοιπές Ιδιωτικές επενδύσεις τομέα αλιείας.

Β. Δημόσιες Επενδύσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αλιευτικών Περιοχών
- Υποδομές για την ενθάρρυνση της τουριστικής δραστηριότητας
- Υποδομές και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αλιευτικές περιοχές
- Ανακαίνιση και ανάπτυξη χωριών Εκσυγχρονισμοί και εξοπλισμοί λιμένων αλιείας και αλιευτικών καταφυγίων

- Οργάνωση και λειτουργία των Ομάδων Τοπικής Δράσης Αλιείας Διατοπική – διακρατική συνεργασία μεταξύ παράκτιων περιοχών μέσω της δικτύωσης και διάδοσης βέλτιστων πρακτικών.

Μετά την αναμόρφωση του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Τοπικού Προγράμματος και την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης Ανάθεσης, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες φορείς, θα αρχίσει διαδικασίες ευρείας δημοσιοποίησης των δράσεων του προγράμματος στον τοπικό πληθυσμό, πριν από την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων.
Ο Δήμαρχος Αξιού και υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας, δήλωσε : «Η έγκριση αυτού του προγράμματος είναι σημαντική επιτυχία, που θα συμβάλει δυναμικά στην ενίσχυση των παραγωγικών δραστηριοτήτων της περιοχής, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και την εξασφάλιση θέσεων εργασίας. Με τις οργανωμένες πλέον παρεμβάσεις, το Εθνικό Πάρκο του Δέλτα Γαλλικού-Αξιού-Λουδία –Αλιάκμονα και η ευρύτερη περιοχή θα καταστούν πόλος έλξης για τους φυσιολάτρες επισκέπτες, αλλά και για τους επενδυτές που θα ήθελαν να εκμεταλλευθούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, που παρέχει το πρόγραμμα. Ο Δήμος Αξιού με τη σημερινή του μορφή, αλλά και ο νέος Δήμος Δέλτα που προκύπτει από την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης», θα συμμετάσχουν και θα υποστηρίξουν τις δράσεις που προβλέπονται για τις Δημόσιες Επενδύσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αλιευτικών Περιοχών, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και στην οργάνωση των παραγωγικών λειτουργιών.»

66 σχόλια:

  1. γιουτικα κανε και κανενα δρομο, γιατί οι ψαράδες έτοιμοι είναι να σε τυλίξουν σε κανένα δίχτυ. Θα σου ρθουν για να τους αλλάξεις αμορτισερ αν όχι αυτοκίνητα. Εταξες έταξες αλλά τίποτα δεν έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΙΑ) ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΨΑΡΟΚΑΛΥΒΕΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΝ ΒΡΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ.
    ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ Σ' ΕΦΑΓΕ ΓΙΟΥΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΧΑΛΙΚΟΔΡΟΜΟ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΑ: ΖΑΚΑΛΚΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΜΙΝΩΝ..ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΨΑΡΑΔΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΝΗΜΗ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ -ΜΑΛΓΑΡΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ Τ.Δ. ΚΥΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΣΤΟ LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ.

    ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A SIGOYRA EXOYN EPILEKTIKH MNHMH.TA ALIEYTIKA KATAFYGIA EPI GIOYTIKA, O DROMOS ESTO KAI MISOS APO GIOYTIKA( KAI SE LIGO KAIRO THA OLOKLHROTHEI)MIA GIORTH H OPOIA ANABATHMIZE KAI ANADEIKNYE THN PERIOXH KAI TO PROION TOY MYDIOY KATARGHTHYKE APO TOYS PSARADES..EEEE..AN KAI BLAXOS O GIOYTIKAS ENHRGHSE TOSA XRONIA OS NHSIOTHS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΚΑΛΚΑ...ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΚ..EXEIS DIKIO..APO KEKTHMENH TAXYTHTA FILE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε υπαλληλοι και γλυφτες του Γιουτίκα. Το αλιευτικό καταφύγιο το ενέταξε σε πρόγραμμα ο Ζακαλκάς. Υποεργο είναι η κατασκευή δρόμου, που ο Ζακαλκάς το ενέταξε το σχεδίασε και εκτελέσθηκε ενα μερος του επί εποχής Γιουτίκα. Ο γιουτίκας απέτυχε να ενταξει δυο φορες το εργο. Η συμπληρωματική οδοποιία πρεπει να γινει από τη Νομαρχία και είχε δημόσια δεσμευθει ο Ψωμιαδης επί εποχής Ζακαλκα. Θα μας τρελάνετε. Συνενοηθήκατε να γραφετε υπερ του Γιουτίκα και να συγκρίνετε το εργο του με αυτό του Ζακαλκά. Ειστε από αλλον πλανητη. Μαλλον είστε εντολοδόχοι. Τωρα για εκδηλώσεις, μη τρελαθούμε. Πήγα σστο Μαλγαρινό πανηγυρι φετος και συνεκρινα τις εκδηλώσεις του Γιουτίκα με του Ζακαλκα. Μερα με τη νύχτα. Φετος ήταν σαν τριτοκοσμικό μπαιραμι. Δρομοι χωρίς φώτα, κολόνες κατεστραμμενες, εκδηλώσεις της στιγμής. Οσο για αυτά που εκανε ο Γιουτικας στη θαλασσα ήτν δυσφήμηση και όχι προβολή των ψαράδων. Εξαλλου γιατί δεν τις συνεχισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψευταρακο από το στενό μπλοκ του Γιουτίκα. Ο γιουτικας στα σχεδια για ασφαλτοστρωση του δρόμου το εκτιμουσε πανω από το κυριο εργο του αλιευτικού καταφυγίου και γι' αυτό εχασε δυο φορε συνολικά τη χρηματοδοτηση. Ο Ζακαλκας με συμφωνία του τοτε αντινομαρχη Μπίκου (ειχαν απορησει με τη βλακεια της προηγουμενης διοικησης που χασαν δυο φορες τη χρηματοδοτηση) μειωσαν το ποσο για το δρομο (γι' αυτο και η χαλικοστρωση) και πηραν το συνολο του εργου. ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o zakalkas huele na tyranaei toys carades. Kai eipe xalikostrvsh, env o kalos Gioytikas ... Peite alla cemmata re aueofoboι. Δεν φτανει που δεν εκανε τιποτε οκτω χρονια, τωρα θελετε να βγειτε και απο πανω. Τι να συγκρινουμε, μερα με τη νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tα αλιευτικα καταφυγια ενταχθηκαν και δημοπρατηθηκαν επί Ζακαλκα. Ειστε απλώς ψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι να κανουν. ψαχνουν να βρουν κανενα εργο που να εγινε επί Γιουτικα αλλά δεν τους βγαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O νησιωτης ο Γιουτικας. Εχετε πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ΄ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ (ΓΙΟΥΤΙΚΑ - ΖΑΚΑΛΚΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βγες εσυ ρε μεγαλε να το κανεις ολοκληρωμενα. Δεν εχουμε μπερδεψει τιποτε. Το εργο του αλιευτικου καταφυγιου με υποεργο την οδοποιια ενταχθηκε σε χρηματοδοτικο προγραμμα της ΕΕ επί Ζακαλκα (σχεδιαζε να το ενταξει ο Γιουτικας την πρωτη τετραετια αλλα απετυχε δυο φορες, λογω της βλακωδους εμμονης στη χρηματοδοτηση του δρομου πανω από το καταφυγιο. σημ. Η εε δεν δεχεται χρηματοδοτηση του υποεργου πανω από το κυριο εργο. Δημοπρατηθηκε επί Ζακαλκα, ξεκίκνησε επι Ζακαλκα και ολοκληρωθηκε επι Γιουτικα. Το μονο που επρεπε να κανει ο Γιουτικας ηταν να πιεσει τον φιλο του τον Ψωμιαδη να υλοποιησει τη δεσμευση του (επι εποχης Ζακαλκα και αυτή) για ολοκληρωση της οδοποιίας. Ουτε αυτο εκανε. "ΘΑ" ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ. Εγω δεν εχω μπερδεψει τιποτε. Εσεις μπερδευετε τα αυγα με τα πασχαλια. Αλλά δεν αντεχεται την αλήθεια και πατε απο ψεμα σε ψεμα. Πονηρουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" "ΨΕΜΑΤΑ" "ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" "ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
    Υ.Γ. Ο ΖΑΚΑΛΚΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας βγει ο Γιουτικας να κανει δημοσιο απολογισμο. Να φανούν οι αληθειες και τα ψεματα. Ο ζακαλκας έκανε τρεις. Αυτος επί οκτω χρονια στη μουγκα. Αυτα είναι γεγονοτα. Δεν είναι ισχυρισμοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. gEIA SOY RE gIOTIKA, UALASSOPNIXTH ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

    Ο ΖΑΚΑΛΚΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΙ..ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ..ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. υποψηφιος σύμβουλος με Ουζούνη. Ο Ουζούνης θα κατέβει τελικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. RE FILE PANTOGNOSTH TON KINHSEON TOY ZAKALKA KAI FYSIKA YPOPSHFIOS TOY ME EMMISTHI THESOYLA,GIA PES MAS SE PARAKALO, TI EKANE O FILOS SOY GIA TA KYMINA KAI TA MALGARA;;PES MAS ENA OLOKLHROMENO ERGO..PES MAS ESTO KAI MIA MELETH POY EKANE(KAI FYSIKA NA PLHROSE, MONO LAMPAKIA SE DROMOYS KAI PYROTEXNHMATA ME FESI 15.000 EURO..ASE RE FILARAKI..PROKALEITE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ...ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΕΩΝ(ΦΙΛΟΙ) ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΝΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ..ΜΕ ΜΕΓΑΛΥ ΛΥΠΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ(ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ-ΟΥΖΟΥΝΗΣ-ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ)ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ (ΖΑΚΑΛΚΑΣ - ΔΗΜΟΥ κ.τ.λ.)ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ..ΠΕΙΤΕ ΛΟΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣ..ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΠΕΙΤΕ ΜAS ΛΟΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΦΘΗΜΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ακομη αναρωτιεσαι αν θα κατεβη ο Ουζουνης; Εγω βλεπω να μη κατεβαινει ο Σταματακης και Γιουτικας. Εχεις πολυ θρασος, τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O ΓΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ζΑΚΑΛΚΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΜΕΝΟΙ Ως ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ο ΖΑΚΑΛΚΑς ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. αΛΛΑ ΚΑΙ Ο οΥΖΟΥΝΗς ΘΑ ΒΓΕΙ. εΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ. οΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ. τΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗς ΚΑΡΕΚΛΑς ΚΑΙ ΤΗς ΑΡΧΟΜΑΝΙΑς ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΣΥ. εΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙς ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. αΛΛΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙς. μΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ κΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο οΥΖΟΥΝΗς. πΟΝΗΡΟΥΛΗ. τΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ζΑΚΑΛΚΑς. αΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ. κεπ, δημοσιους απολογισμους, πολεοδομικη μελετη λιβαδιου και πραξη εφαρμογης και διανομη οικοπεδων (αυτο το θεμα το εταζε 12 χρονια ο Δημου, ο δε Γιουτικας απλα δεν καταλαβαινε τι συμβαινει). Οδοποιια στο λιβαδι. Εργα υποδομων με παμπολλες παρεμβασεις σε δρομους, με αποχετευση ομβριων (ο Γιουτικας δεν εκανε ουτε ενα μετρο) και αισθητικη αναβαθμιση (εσυ βεβαια δεν θες φωτα. Εισαι οπαδος του σκοτους). Εξυγιαντηρια νερου σε Κυμινα και Βραχια και ολοκληρωση εξυγιαντηριου Μαλγαρων (ο Γιουτικας ουτε υδρομετρα μπορεσε να περασει. τεσσερα χρονια για υδρευση απολυτο μηδεν). Οι πολιτιστικες εκδηλωσεις Ζακαλκα Γιουτικα δεν επιδεχονται συγκριση. Ενταξη του εργου για συμπληρωματικες υποδομες στο Γυμνασιο Λυκειο Κυμινων που κατασκευαζει ο ΟΣΚ τωρα (ο γιουτικας δεν εχει καμια σχεση με το εργο αυτο)προυπ. 2.000.000 Ε (ΟΛΕς ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΠΑΡΑΓΚΕς ΤΟΥ γΙΟΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/100 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. βν σταθμο. Αλιευτικο καταφυγιο (ενταξη, δημοπρατηση) Θες και αλλα κομπλεξικουλι. Βλεπεις εγω μιλαω συγκεκριμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ειναι αυτοι, μορφωμενοι ανθρωποι με αποψεις, ενω εισαι συ. Κατεβα λοιπον. Μονο λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O gIOYTIKAW KATEBAINEI; DEN MPOREI NA KANEI SYNDYASMO STON EXEDVRO MAUAINV. o STAMATAKIS DEN MPOREI SE ajio kai xalastra. Μα τι θρασος εχετε. Ψηφιστε ό,τι θελετε, αλλα μην ειστε κομπλεξικοι. Σε ποιον δινει εμμισθη θεση ο Ζακαλκας και Ουζουνης; Εγω βλεπω οτι το εμμισθες θεσεις για ολους ειναι σλογκαν του Σταματακη και δευτερευοντως του ΓΙΟΥΤΙΚΑ. εΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ σΤΑΜΑΤΑΚΗ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΥΝΙΣΜΟ. εΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. δΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ οΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ζαΚΑΛΚΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕς ΜΑΛΑΚΙΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εΣΕΙς ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ χΑΛΑΣΤΡΑ. αΝ ΕΝΑς ΥΠΟΨΗΦΙΟς ΣΑς ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΣΑς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΝΕΡΓΟΥς ΓΟΝΕΙς ΣΑς, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟς ΔΗΜΑΡΧΟς Ή ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟς; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΩΡΕ. εΙΣΤΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Esy που μιλας για εμμισθη θεσούλα σε καταλαβαινω. Εκει εχεις το μυαλο σου. Αλλα ρε μεγαλε. Χτυπας λαθος ανθρωπους. Εγω ξερω οτι Ουζουνης και ΖΑκαλκας ήταν σημαιοφοροι στο Λυκειο Χαλασταρς που πηγαιναμε. Αριστούχοι και οι δυο. με υποτροφιες στα πανεπιστημια κλπ. Κανε ρε μεγαλε λιγη αυτοκριτικη και μαθε να αναγνωριζεις πεντε πραγματα. Θα σου κανει καλο ... Μη βασανιζεσαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπαρχει καποιος φερομενος ως υποψηφιος του Γιουτικα που ταζε αδειες στους ψαραδες, οπως την περασμενη τετραετια ο Γιουτικας. Α ρε αθλιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O oYZOYNHW UA ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΠΟΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ??? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ Η "ΚΟΥΡΤΙΝΑ" ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ (ΤΟΣΟ ΚΥΜΙΝΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ) ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ .. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ .. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ BLOGS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΟΙΟΣ ΨΑΡΑΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΑΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΓΙΟΥΤΙΚΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ,ΟΥΖΟΥΝΗ;;ΚΑΝΕΙΣ;;;ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βλεπω φοβερη επιχειρηματολογια από αυτον που με προτρεπει να αφησω τα blogs. Εσυ θες να βριζεις ανωνυμα, αλλα απιτεις από τους αλλους επωνυμια. Τουλαχιστον απαντησε με επιχειρηματα σε οσα λενε. Εξαλλου εσεις αρχισατε ανωνυμως το βρισιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σου μορφωμενε πρωτευουσιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συνεχιζω το σκεπτικο του υβριστη: "και ασε με μενα που δεν εχω δουλεια και ολη μερα καθομαι και εχω αναλαβει εργολαβικα το βρισιμο να βριζω μονος μου στα Blog"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ;;ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ;;ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΒΡΙΣΙΑ;;ΟΧΙ...ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ..ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΤΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ;;ΣΥΝΕΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ο ΓΣ ποιος είναι;;ο Γυμναστικός Σύλλογος και η παρέα του;; Ή μήπως ο Γεωργικός Συναιτερισμός και η παρέα του;;Απαντηστε σωστά και κερδίστε ένα διήμερο διαμονής σε κεντρικό δρόμο της Χαλάστρας με όλες τις ανέσεις.(μόνο WC μη ζητήσετε) και η μεταφορά δική μας.Με αερόστατο γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ME AEROSTATO;;KSANASKEFTHTE ALLO METAFORIKO MESO GIATI O AERAS TOY NIKHTH POY PNEEI APO OYZOYNH KAI ZAKALKA THA SAS PARASYREI ALLOY ASE POY THA KRYOSEI O KOSMOS.EKTOS KAI AN DESETE TO AEROSTATO ME SKINI SE BARKES.EINAI KALYTERA.STH XALASTRA AKOMH DEN EXEI EKLEGEI O OYZOYNHS KAI H PAREA TOY KAI EXEI GINEI BENETIA H KALYTERA MYKONOS.MAS LEIPEI O PETROS.EKEI MALLON EXOYN TA PAIDIA ENA ZORI.ALLA EIMAI SIGOYROS OTI THA BROYNE TH LYSH.AEROSTATO ME BARKA.EPIMENO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σε αφηνω να αγωνιας για το δικο σου μελλον. Αυτο που με τσατιζει ειναι οτι προσποιείσαι ότι αγωνιας για το μελλον του δημου ΔΕΛΤΑ και της κοινωνιας γενικότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Etsi, ueloyme Mykono th XAlastra. Diakopes ston topo mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. NA MOIRASETE KAI KOYPONIA KOINVNIKOY TOYRISMOY.SKEFTEITE TO.UA PROTOPORHSEI O OYZOYNHS.MH SAS PO NA KANEI KAI O IDIOS TON GONDOLIERH.OLA TA LEFTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΚΑΛΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ (ΑΠ΄ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ (?) ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ, ΝΑ ΒΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΛΠ.
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙ.
    ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΡΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ..ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΑΩ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΒΙΩΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ..Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ολο το κακο γινεται από το ότι με την ανωνυμία των μπλογκς ο καθενας μπορει να λεει ό, τι θελει και να κακολογει ακόμα και τον πιο αξιο ανθρωπο, ακριβως επειδη δεν μπορει να τον χτυπήσει αλλιώς. Ομως την ανωνυμία την εγκαινιαζει ο ιδιοκτητης των μπλοκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. κΑΙ ΕΓΩ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ ΖΩ ΣΤΑ κΥΜΙΝΑ. Τωρα αν δουλευω στη Θεσσαλονικη. Θα με ΚΑΙ κρινεις γι' αυτό. δΕΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΩ. ΔΟΥΛΕΥΩ. αΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΉ Η ΛΈΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φοβερο πολιτικο επιχειρημα το ποσες ώρες το 24ωρο είναι καποιος στα Κυμινα. Θα ακολουθησουν και αλλα φοβερα, όπως το ποσους καφεδες πινει στις καφετεριες των Κυμινων για να αποδειχθει η αγαπη μας για τον τοπο. μΙΛΗΣΕς ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕς ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. Καπου εκει κολλησες. Οταν ξεκινας με καποιους ισχυρισμους, να δεχεσαι και τον αντιλογο και να απαντας με πολιτικα επιχειρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΟΥ ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΡΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;;Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΘΕΣΟΥΛΕΣ" ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΣ "ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ", ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εσυ ανωνυμε δεξιουλη αν δεν κανω λαθος εχει βαλει υποψηφιος και εχεις πατωσει. Αναβαθμιζεσαι δε επαγγελματικα καθε φορα που η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΙΥΣΙΑ. εΠΙΔΙΩΞΕς ΝΑ ΓΙΝΕΙς "ΠΟΛΙΤΙΚΟς" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕς. σΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙς ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΟ ΒΡΟΧΉ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑ..ΕΣΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΦΕΛΗΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ..ΑΠΛΟΣ ΠΑΤΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΗΤΑΝ 2 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ..ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΑΖΙ..ΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. εΙΣΑΙ ΌΝΤΩς ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΦΕΛΗς, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉ. η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙς (ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑς) ΔΕΙΧΝΕΙ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ) ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ (ΜΙΣΟΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ. Οσο για τα βαζα με το μελι και παλι εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια. Αν εχεις κατι εναντιον καποιου να βγεις να τα πεις επώνυμα. Και ακομη παραπάνω να του κανεις μηνυση. Αλλιως και γω σου λεω ότι πηρες νταλιγκες με μελι. Οδηγει πουθενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ακριβως δεν ειμαστε όλοι οι ανθρωποι το ιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ακριβως δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ?
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ρΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. αΛΛΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ. γΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. TI ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΧΙ "ΠΑΠΑΔΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΩΝ ΚΥΜΙΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΠΑΠΑΣΑΜΠΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο πατ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ?
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΥΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΥΜΙΝΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή