ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"Χαμός" στο ΔΣ του δήμου Χαλκηδόνας

Τελικά φαίνεται πως ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Βαϊνάς δεν "χαμπαριάζει" αφού έκανε "ρόμπα" τον δήμαρχο Χαλκηδόνας στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εξαγριωμένος Ζήσης, επιτέθηκε φραστικά κατά του δημάρχου (και κουμπάρου του !!!) λέγοντας πως ο δήμαρχος διαδίδει δεξιά κι αριστερά ότι ο κ. Βαϊνάς ευθύνεται για μπλοκάρισμα πληρωμών σε προμηθευτές του δήμου.
Βέβαια, ο δήμαρχος αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες αλλά με κάπως "σκυμένο" το κεφάλι, όπως μας είπαν δημοτικοί σύμβουλοι.
Η δεύτερη επίθεση του κ. Βαϊνά προς τον δήμαρχο ήταν για ατιμόλητα έργα για τα οποία δεν κατατέθηκαν τεχνικές εκθέσεις στην τεχνική υπηρεσία και εκκρεμούν από το 2007 ενώ οι δικαιούχοι εργολάβοι έχουν να λαμβάνουν περί τις 170.000 ευρώ.
Όταν στο παρελθόν ο κ. Βαϊνάς είχε ζητήσει εξηγήσεις για τις τεχνικές εκθέσεις, πρώην αντιδήμαρχος είχε πει ότι υπάρχουν όλες και μάλιστα είχε απειλήσει τον κ. Βαϊνά με μήνυση. Τελικά όμως αποδεικνύεται πως ο κ. Βαϊνάς πρέπει να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του δήμου για κακοδιαχείριση και απόκρυψη στοιχείων που αφορούν δημόσιο όφελος.
Και η τρίτη και φαρμακερή ήταν για τεχνική έκθεση υπέρ συγκεκριμένου εργολάβου που κατατέθηκε άρον - άρον για να μπορέσει να πληρωθεί τις 35.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον δήμο Χαλκηδόνας.
Στο θέμα του συγκεκριμένου εργολάβου υπάρχει και και μια περίεργη σύμπτωση την οποία επεξεργαζόμαστε για να δούμε εάν είναι αληθινή. Εάν τη διασταυρώσουμε θα την μάθετε και σεις. Για να δείτε πως λειτουργεί το σύστημα...
(Όλα τα παραπάνω μας τα μετέφεραν δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη σε μερικούς από αυτούς και τα δεχόμαστε σαν αληθινά).
Απορούμε όμως, πως ο κ. Βαϊνάς, για τον οποίο όλα δείχνουν πως θα μπει στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Δαϊκούδη, θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον δήμαρχο Χαλκηδόνας καθώς και αυτός φαίνεται πως θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ2 Οκτωβρίου 2010 στις 6:09 μ.μ.

    O Βαινάς ουδέποτε "μπλοκάρισε" πληρωμές ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ.
    Πάντοτε αιτιολογημένα και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.Εγώ συνηπήρξα και συνεργάστηκα μαζί του
    πρίν παραιτηθώ και καταγγείλω τα όσα έχω αποστείλλει στους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.
    Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας δεν έχει μόνο τα ατιμολόγητα αλλά και τις "παραβάσεις καθήκοντος" που ξεπερνούν τις 10.
    Ηγγικε η ώρα για όλους.
    Ο Ζήσης είναι παλληκάρι και έντιμο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OTAN TA LEGAME MAS ELEGAN TRELOUS KAI OTI OLA AFTA HTAN STHN SFERA TIS FANTASIAS MAS . TORA O KYRIOS BAINAS MAS TA LEI ALLA EINAI ARGA . GIATI MEXRI PROTINOS HTAN OLA KALA AFOY HTAN ANTIDHMARXOS OIKONOMIKON STON KOUMPAROTOY . KAI TORA POU STAMTISE NA EINAI MAS TALEI GIATI ARAGE? SE AFISANE EKTOS MIRASIAS MIPOS? H KSAFNIKA EIDES THN ALITHIA? REEEEEEE LAMOGIAAAAA FTANIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή