ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Αξίζει...

Ένα άριστο και καθαρό παιδί κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Μαυρουδή Μηντσιούδη στο τοπικό συμβούλιο της Χαλκηδόνας. Πρόκειται για τον Ιορδάνη (Νάκη) Μπαλτατζή, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος προσπαθεί να αποσπάσει ψήφους κάνοντας έναν πραγματικά καθαρό αλλά άνισο αγώνα ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους. Και λέμε άνισο επειδή δεν έχει τη στήριξη κανενός μεγαλοϋποψηφίου αλλά και ούτε την επιδιώκει.
Εκτός αυτού, είναι από τους λίγους του ψηφοδελτίου (σε ότι αφορά το τοπικό της Χαλκηδόνας) ο οποίος είναι αγαπητός σε ολόκληρη σχεδόν την Χαλκηδόνα αφού δείνει το παρόν σε καθημερινή βάση σε όλα σχεδόν τα καταστήματα εντός αλλά και εκτός Χαλκηδόνας.

11 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
    Εύχομαι και εγώ στον Νάκη καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι ειναι καλα παιδια Στο τοπικο της χαλκηδονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ1 Νοεμβρίου 2010 στις 9:12 μ.μ.

    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ,ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ1 Νοεμβρίου 2010 στις 9:16 μ.μ.

    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΡΤΖΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρέθηκε ένα άριστο και καθαρό παιδί που κοσμεί τον δείνα συνδυασμό κλπ κλπ και έγινε θέμα μιας και μάλλον δε πολυσυνηθίζεται το "είδος" .

    Βιάστηκε και η κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ να καπελώσει το κείμενο προωθώντας ολόκληρο το πακέτο ως κιμαδομηχανή.

    Κυρία Πετκάκη ο συγγραφέας λεει πως βρήκε έναν άνθρωπο ιδιαίτερο ως άλλος Διογένης που κάνει έναν καθαρό αλλά και άνισο αγώνα ανάμεσα σε άλλους υποψήφιους χωρίς να αποκλείει και τους συνυποψήφιους του ,που έχει τη στήριξη μεγαλουποψήφιου αλλά και δεν τη θέλει "προφανώς οι άλλοι στο συνδυασμό έχουν" και μάλιστα είναι και από τους λίγους του ψηφοδελτίου του που είναι αγαπητός σε ολόκληρη σχεδόν τη Χαλκηδόνα .

    Ξαναδιάβαστο προσεκτικότερα και θα δεις πως κρατά αποστάσεις από κομματική σημαία και προωθεί τον τίμιο μέχρι στιγμής τουλάχιστον αγώνα του υποψήφιου ""κατά τη γνώμη του πάντα""

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διορθωμένο

    Βρέθηκε ένα άριστο και καθαρό παιδί που κοσμεί τον δείνα συνδυασμό κλπ κλπ και έγινε θέμα μιας και μάλλον δε πολυσυνηθίζεται το "είδος" .

    Βιάστηκε και η κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ να καπελώσει το κείμενο προωθώντας ολόκληρο το πακέτο ως κιμαδομηχανή.

    Κυρία Πετκάκη ο συγγραφέας λεει πως βρήκε έναν άνθρωπο ιδιαίτερο ως άλλος Διογένης που κάνει έναν καθαρό αλλά και άνισο αγώνα ανάμεσα σε άλλους υποψήφιους χωρίς να αποκλείει και τους συνυποψήφιους του ,που "ΔΕΝ" έχει τη στήριξη μεγαλουποψήφιου αλλά και δεν τη θέλει "προφανώς οι άλλοι στο συνδυασμό έχουν" και μάλιστα είναι και από τους λίγους του ψηφοδελτίου του που είναι αγαπητός σε ολόκληρη σχεδόν τη Χαλκηδόνα .

    Ξαναδιάβαστο προσεκτικότερα και θα δεις πως κρατά αποστάσεις από κομματική σημαία και προωθεί τον τίμιο μέχρι στιγμής τουλάχιστον αγώνα του υποψήφιου ""κατά τη γνώμη του πάντα""

    verenikis

    ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ "ΔΕΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΦΙΛΕ VERENIKIS , ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ . ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ .ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ Ο ΝΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δλδ αν δεν είμαι φίλος σου δεν έχω καμιά τύχη ε?

    Επίσης καμία κόντρα σε προσωπικό επίπεδο μιας και εγώ δεν σε γνωρίζω ούτε εξωτερικά απλά η ένσταση μου έχει να κάνει με την γενίκευση από πλευράς σου ίσως λόγω ενθουσιασμού ή απλά λόγω δημιουργίας κλίματος.
    Τώρα για τη συγγένεια που έχεις με τον Μπαλτατζή είναι μάλλον άσχετο και δε νομίζω ότι σου προσθέτει κάτι στην παρούσα φάση τουλάχιστον .

    Με Καλλικρατικούς και κοντοχωριανούς χαιρετισμούς

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΙΣ 28/10 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ .ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ ΝΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.
    ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΟΡΘ.:(ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ Δ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΟΡΘ.:(ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ Δ...)

    2 Νοεμβρίου 2010 1:10 μ.μ.


    Εδώ λίγο σε έχασα...

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή