ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Δήμος Δέλτα: Και το όνομα αυτού... ¨Μέλλον για Όλους"


Πολύ της μοδός έχουν γίνει οι διακηρύξεις.
Έτσι, αφού έχουν κάνει όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι (άλλοι μέχρι και 3 φορές), αποφάσισε να κάνει και ο Σπύρος Σταματάκης.
Την Κυριακή λοιπόν, στις 10 το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα κ. Σπύρος Σταματάκης θα παρουσιάσει την ιδρυτική του διακήρυξη στο στο Κέντρο Πολιτισμού Σίνδου.
Ο κ. Σταματάκης θα ανακοινώσει και τους υποψήφιους συμβούλους του (κάτι που άλλοι δεν το κάνουν ακόμη και τους τα βγάζουμε με το τσιγγέλι).

33 σχόλια:

  1. ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΕΝΩ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΟ ΤΟΥ.
    Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 17 ΟΚΤ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ?
    ΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΚΑΛΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ζακαλκας δεν αποχωρησε. Εσυ το εβγαλες αυτό επειδη σε συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ψηφοδελτιο ανακοινωσε ο Σταματακης. Αφού στον Αξιο έχει από τα 20 περιπου ατομα που απαιτούνται, 4 με 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΑΛΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ? ΒΓΑΖΕΙ ΒΓΑΖΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. META TH ANAKOINWSH TWN YPOCHFIWN TOY STAMATAKH ARXIZEI TO PARTY METAJY TWNW KORAKWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΛΛΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.ΑΚΟΜΗ Κ Ο ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ
    "Τα απομεινάρια της παλιάς εποχής της αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να δώσουν καμία προοπτική"
    ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΑΣ Κε ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΛΗΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ TΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. του αντεγραψαν το λογο απο αλλο υποψηφιο.
    μηπωσ καταβαλε και αυτοσ τι διαβαζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και λίγος πολιτικός πολιτισμός ρε παιδιά δεν βλάπτει. Είπαμε να είστε "πολιτικοί αντίπαλοι" του Σταματάκη, αλλά τόσοι κακία και εχθρότητα δεν ειναι απαραίτητες στην πολιτική κονίστρα. κι'όσο για το αν κατάλαβε τι διάβαζε ή οχι ο Σταματάκης, ιδιαίτερα οι δημότες Αξιού & Χαλάστρας έχουν μεγάλη πείρα απο τις ατέρμονες αερολογίες των "πτυχιούχων θεωρητικών" & δήθεν πολιτικών που θήτευσαν εδώ και 12 χρόνια στους δήμους Αξιού και Χαλάστρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μετα τις 17 του Οκτώβρη θα ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα για τους "εργολάβους της καθαρότητας και εντιμότητας" στον δήμο Δέλτα και αν εχουν τσίπα ας ψάξουν πλανήτη για να μετακομίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αΝ ΕΧΕΙς ΝΑ Πεις κατι ΅για τους εργολαβους της εντιμοτητας΅¨¨οπως τους λες πες το τωρα. Δεν εχεις να πεις τιποτε όμως, τσιρακι του Σταματακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου ρε μεγαλε με τον πολιτικο σου πολιτισμο. Θα πνιγεις απο την κακια και το διλητηριο που βγαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. cool baby, και οι δικοί σου πολιτικοί μέντορες διοίκηση άσκησαν στους δήμους Αξιού και Χαλάστρας, γιατί δεν μας λένε τι δούναι λαβείν έχουν με την δικαιοσύνη και τι γινόταν επι των ημερών τους στους προθαλάμους των δημαρχιακών γραφείων απο τους/τις ειδικές συνεργάτες τους?
    Επιτέλους καταλάβετε ότι εκλογές έχουμε όχι πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πες κατι συγκεκριμενο ρε αθλιε. ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε όχι και οι αρχιτέκτονες της λασπολογίας να ομιλούν περι ηθικής!!!!!!!!!!! Αιδώς αχρείοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ************ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ**************** ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ .ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το μελλον σας πως λέγετε? Δύναμη Δημιουργίας ? η δυνατές μασέλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ. ΣΠΥΡΟ ΜΕ ΧΑΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑ ΤΟ ΛΕΣ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ! ΠΕΤΑ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΡΥΦΗ!!!!! ΠΩ ΠΩ!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΊ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oi toy Σταματακη εχουν φοβερο επίπεδο. Δεν μιλανε ποτε πολιτικα. Τρωνε, πινουν, δινουν λεφτα, χορευουν και φευγουν. τΟ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΙΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΣΙΝΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥ ΠΣΘ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΙΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΜΠΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Κ.Α ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΙΝΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΕΙ ΩΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΞΙΟΥ Κ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΩΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΝΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ Η ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ ΣΤΗΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΟΓΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΩΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΟ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΛΤΑ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΔΩΡΟΥ ΜΕ ΔΕΘ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ HELEXPO, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΉ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ!!!ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΙΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΣ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.agelioforos.gr/
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ....

    ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...
    ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ; ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;; ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ. Η ΟΥΤΕ ΑΥΤΉ ΣΑΣ ΣΥΦΜΕΡΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙΑ. Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ KYΡIAKATIKOY ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΛΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΟ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΧΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή