ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αποζημίωση των πλημμυροπαθών διεκδικεί ο Δήμος Κουφαλίων

Ο Δήμος Κουφαλίων ενημερώνει τους δημότες των οποίων υπόγεια κατοικιών, κατοικίες ή καταστήματα έχουν πληγεί από την πλημμύρα του Σαββάτου να προσκομίσουν στο Δήμο σχετικό φωτογραφικό υλικό και περιγραφή των ζημιών που υπέστησαν προκειμένου να κινηθεί διαδικασία αποζημίωσής τους. Συγκεκριμένα, ο Δήμος θα αποστείλει συγκεντρωτική κατάσταση με τους αιτούντες αποζημίωσης στο γραφείο πολιτικής προστασίας Θεσσαλονίκης ζητώντας τη σύσταση επιτροπής εκτίμησης ζημιών και διεκδικώντας την αποκατάστασή τους
koufalia.capitalblogs

2 σχόλια:

  1. PREPI KAI ODHMARXOS XALKHDONAS NA DIEKDIKEISH APOZHMIOSH APO THN POLITIA GIATI STHN TELEFTEA MEGALI NEROPONTI VGIKAN STO KENTRO TIS PLATIAS OLA TA LIMATA POU PANOMOS TA PIXNOUN STOUS AGOGOUS OMBRION YDATON . POU EINAI KAI EN GNOSH TOY SHMERINOU GRAND DHMARXOU KAI KANI KAI TA STRAVA MATIA ( kakomiri)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα εξαιρεθούν από το δικαίωμα της αποζημίωσης αυτοί που "με άδειες δημάρχων " μπάζωσαν ρέματα και φυσικές διεξόδους όμβριων εδώ και αιώνες κάνοντάς τα σπίτια μαγαζιά βενζινάδικα ξυλουργεία κλπ ?
    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή