ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εκλογοδικείο...


ΕΚΛΟΓΕΣ 1
¨Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.¨ Λαϊκή παροιμία.
ΕΚΛΟΓΕΣ 2
Παρατήρηση. Οι τηλεοπτικές μονομαχίες είναι χρήσιμες ακόμη και όταν δεν έχεις να πεις τίποτα…. Συντονίστε λίγο τα ρολόγια σας και κρατάτε και μια ατζέντα των ραντεβού σας….υποψήφιοι δήμαρχοι είστε. Εδώ εμείς μανάβηδες ήμαστε και ένα εβδομαδιαίο ημερολόγιο των υποχρεώσεων μας όσο να πεις το κρατάμε.
ΕΚΛΟΓΕΣ 3
Εντελώς ενημερωτικά σας υπενθυμίζω ότι υπάρχει και ένας ακόμη Δημοτικός συνδυασμός που κάποιοι τον υποτιμούν. Αλλά εγώ εν μέσω κρίσης το είδα το όραμα. Τον Μωϋσίδη σε κόκκινο θρόνο και κάτι γονατισμένους μπροστά του να τον εκλιπαρούν κλαίγοντας. χε,χε,χε,χε, φοβερό ήταν.
ΕΚΛΟΓΕΣ 4
Ενημερωτικά, να ξέρετε ότι οι παραισθήσεις είναι κύριο σύμπτωμα της σχιζοφρένειας. Τώρα θα μου πείτε ότι κάποιοι έχουν παραισθήσεις…βλέπουν τον εαυτό τους Δήμαρχο…..τι να πω και με μένα κάπως έτσι ξεκίνησε…έβλεπα τον εαυτό μου ως Αϊνστάιν…. ας πάνε να κοιταχτούν και αυτοί μπορεί κάτι να σώσουν.
ΕΚΛΟΓΕΣ 5
Κάτι συγκεντρώσεις αλά κρυπτοχριστιανών στη Τουρκία, που κάνει ο Αράμπα – Καράμπα που είναι μικρές αλλά φαρμακερές μάλλον δεν τις πήρε χαμπάρι κανείς.
ΕΚΛΟΓΕΣ 6 Δάϊ μάνα μ΄ με φαίνεται άρχισες να το καβαλάς….Κακούς συμβουλάτορες έχεις.. το νου σου παιδί ....αχ παιδί… που έμπλεξες να ΄ξερες.
ΕΚΛΟΓΕΣ 7
Να, να, να, διαβάζω πως άρχισαν να βγάζουν και αποτελέσματα……. Εγώ είμαι ψυχοπαθής, αλλά βλέπω πως εσείς παρουσιάζετε σοβαρά συμπτώματα. Μου φαίνεται ότι δεν καταλάβατε σε πόσο δύσκολους καιρούς ζούμε…..την αποχή, την αγανάκτηση….και κάτι ¨μικρές¨ ακόμη λεπτομέρειες όπως ας πούμε ότι ο κόσμος ψηφίζει και όχι εσείς, μπορείτε να τις αναγνωρίσετε;

Και επειδή μαγκιές μόνο για τ΄ αποτελέσματα δε θέλω γιατί αρχίζω ….να παθαίνω κρίση με όποιον παίζει με τη δημοκρατία, έχω για τα ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ μέντιουμ ………. κάτι ερωτήσεις
-Μήπως ξέρετε ποιοι θα είναι όλοι οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών;
-Μήπως ξέρετε και τους σταυρούς που θα πάρουν;
-Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσους σταυρούς θα πάρουν αυτοί που ακόμη δεν είναι σε κανένα συνδυασμό; -Μήπως ξέρετε πόσους σταυρούς θα πάρω εγώ; Που δεν είμαι υποψήφιος;
-Μήπως ξέρετε πόσοι συνδυασμοί την τελευταία μέρα δεν θα είναι συμπληρωμένοι;
-Μήπως ξέρετε ποια ακριβώς μέρα θα «τρελαθεί» ένας από τους υποψήφιος και τα παρατήσει;
-Μήπως ξέρετε πόσους σταυρούς στις επόμενες εκλογές ΔΕ θα πάρουν ο Γερανίδης και ο Καράογλου στο Δήμο Χαλκηδόνας;; ΩΧ, παρασύρθηκα …καμιά φορά ξεφεύγω, συγχωρήστε με …η τρέλα βλέπετε….
-Μήπως ξέρετε γιατί τρεις μέρες στην προεκλογική περίοδο μπορεί να αποδειχτούν ένας αιώνας όπως έλεγε και ο ¨πουράκιας¨ ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ; (σας βάζω και μια εύκολη μη πάρετε και 0 στο διαγώνισμα).
Άντε…......γιατί πάλι χάπια θα πάω να πάρω εξαιτίας σας….. οι απαντήσεις δικές σας……

"Ο ψυχοπαθής"

4 σχόλια:

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ 6 ΔΑΙ.. ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΙΚΟΣ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΝΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ (ΣΥΜΦΩΝΙΑ)
    ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΑΓΑΠΙΔΟΥ ΧΛΟΠΤΣΙΔΗΣ ΒΛΑΙΚΟΥΔΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΠΕΠΟΙΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΕΤΟ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ
    ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΛΗΠΑΛΤΙΔΗΣ
    ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
    ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ-ΚΑΤΣΟΥΚΑΣ-ΧΛΟΠΤΣΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλόοοο ! και δεν το "κόβω " για ξέσπασμα "ψυχοπαθή" αλλά για το φυσικό σου που σημαίνει ότι θα εξελιχτεί και άλλο.. και ΜΕ αρέσει.
    Να τολμήσω να συμπληρώσω δυο κινητράκια αν και φοβάμαι μήπως σου το χαλάσω.
    ok.
    α) Στο εκλογές 3 να προσθέσω πως οι ταγμένοι - βαμμένοι εξαρτημένοι στο &(από)το κόμμα κομμουνιστές μπορούν εξίσου καλά και ανάσκελα με το γονατιστό αρκεί να συντονιστούν στην αρχή με το ένα δυο τρία ΠΑΜΕ.

    β) Και στα (ευρηματικά!) ΜΗΠΩΣ εκτός της πρόβλεψης όχι "πρόθεσης ψήφου" αλλά πρόθεσης αποτελέσματος να προβλεφθεί και το ποσοστό αποχής .

    Και επίσης είναι μάλλον ατυχές και ανεπίκαιρο το παράδειγμα του Τσόρτσιλ με το πούρο γιατί παραπέμπει σε Ντούβλη που είναι πρόσφατο και κατά τη γνώμη μου αποσυντονίζει την πρόθεση του αναποφάσιστου ψηφοδότη και κατά συνέπεια την εκλογή του σίγουρου πλέον νικητή των εκλογών. Είναι σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ευθεία μομφή στο πρόσωπο σου και οξύ κατηγορώ για Γκεμπελική αντιμηντσιουδιακή προσπάθεια μεθόδευσης του σίγουρου και ασφαλούς αποτελέσματος της επόμενης ημέρας και μάλιστα προχρονολογημένου άνευ εξιτ πολ αποτελέσματος΄που φυσικά δεν θα ευδοκιμήσει.- Ο ΛΑΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΕΣΥ.

    υγ
    ερώτηση
    Η ταύτιση της άποψης μου στη συγκεκριμένη περίπτωση με έναν ψυχοπαθή κατά δήλωση του με κάνει αυτόματα ψυχοπαθή κι εμένα ?

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΉ,ΣΤΑ ΚΟΥΦΆΛΙΑ. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΚΌ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΎΜΕ ΆΚΡΑΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΆΛΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ 16 ΧΩΡΙΆ, ΕΊΝΑΙ 17 ΧΩΡΙΆ ΜΑΖΊ. ΌΣΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΎΝ ΑΥΤΌ ΚΑΛΆ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΎΝ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΞΕΝΟΥΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι δυνατον εδω οι αλλοι καιγοννται για την επανεκλογη τους και ο αλλος πηγε ταξιδι στην ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή