ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στη Σίνδο ο Μπόλαρης - Που ήταν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο το πρωί στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου, συγκέντρωση και προσκλητήριο στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ και φίλων γενικά της δυτικής υπαίθρου νομού Θεσσαλονίκης.
Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, ο δήμαρχος Εχεδώρου Σπύρος Σταματάκης, ο πρών περιφερειάρχης Γιάννης Δήμου, οι αντιδήμαρχοι Εχεδώρου Διαμαντόπουλος και Παντελίδης. Επίσης η υποψήφια βουλευτής Άννα Μίχου, το μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, ο διευθύνων σύμβουλος των ΚΕΚ "Νεφέλη" Κ. Σαραφίδης, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κουφαλίων Γιάννης Σαραφίδης, τα μέλη της συντονιστικής Κουφαλίων Ηλίας Μπάκουρας, Γιάννη Σολωμός και άλλοι.
Γράψαμε για τις παρουσίες αλλά εκωφαντικές ήταν οι απουσίες.
Που είναι αυτοί που κόπτονται για το ΠΑΣΟΚ; Κρυμένοι και φοβούνται την οργή του Ψωμιάδη;
Τρέχουν μόνο για τις θεσούλες στους δήμους και ξεχνούν το κόμμα. Αυτοί είναι οι ΠΑΣΟΚοι;
Και κάτι τελευταίο και παρήγορο...
Μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του Μπόλαρη ο γεωλόγος Νίκος Δήμου, ένα εξαίρετο παιδί με ήθος που θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον τόπο αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Δήμου είναι εκπαιδευτικός και είναι από τον Βαθύλακο.

7 σχόλια:

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΦΙΔΗ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΕΙ; ΚΟΥΙΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Γ.Σ. ΚΑΙ Κ.Χ. που κοπτεστε για το ΠΑΣΟΚ. Ποιοί ρε αθεοφοβοι φοβούνται την οργη του Ψωμιαδη. Εσεις δεν κανετε κουτσουκέλες με καθε δεξιο, αρκει να μη χάσετε τη θεσούλα σας. Παντως, οι Ψωμιαδηδες στις εκλογες επαινούσαν τον Αρβανιτίδη, ο οποίος εχει το κόμμα σημαία του, ΛΕΤΕ. τΡΟΜΑΡΑ ΣΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που πήγαν εκει τους κυνηγανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ στα χωριά τους, οπότε όπου ΠΑΣΟΚ εκτος του τοπου τους και ανώδυνο για τα συμφεροντά τους είναι εκεί. Στα χωρια τους είναι αποδιοπομπαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι "θεσούλες" στους δημους είναι αποτελεσμα λαικής εντολής, όχι διορισμού. Εσυ που τα γραφεις, αν τολμας ιδού η Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ (Ο ΓΣ και ΚΧ) δοξαζονται μεταξυ τους, εμφανιζοντας ως κοινη γνωμη την απομονωμενη παρεα τους. Ειδατε τα καλα της ανωνυμίας. κΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕς, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΊ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟς ΚΛΠ οΠΟΙΟς ΤΟΥς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΟΥΖΙΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕς ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. Σας πηραμε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o ΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΑΙΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή