ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άρη Αραμπατζή


Πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου κ. Αριστείδη Αραμπατζή στα Κουφάλια. Όμως παρά την κινητοποίηση των στελεχών του συνδυασμού, ο κόσμος των Κουφαλίων αγνόησε την πρόσκληση με τη φανερή απουσία του.
Το παρόν στα εγκαίνια έδωσε και ο βουλευτής της ΝΔ στη Β Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης (επιτέλους και ένας κομματικός ρε παιδιά) ενώ ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η παρουσία και ο θερμός εναγκαλιασμός με τον κ. Αραμπατζή του πρώην δημάρχου Κουφαλίων κ. Γιάννη Τσουκνιδά.

16 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΝ ΑΡΑΙΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΦΑΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    Ο ΔΕ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΓΡΙΖΟΜΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ:
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 67 ΧΡΟΝΩΝ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΕΒΕ;
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΡΕ ΓΑΜ..Ω, ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΎΣΕ, ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (θεός φυλάξοι). Η ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΦΟΣ ... ΑΣ' ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (μαγκιά, κλανιά, ... κλπ.) ΚΑΙ ΤΟΝ (ΚΑΚΟ)ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..., ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΕΒΕΣΑΙ;;;; ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η κυρία με το πράσινο ποια είναι ρε παιδιά;". Πραγματικά ωραία και συγχρόνως καίρια ερώτηση του Ανώνυμου 3:34.
    Το στήσιμο στην φωτογραφία είναι εντελώς συμβολικό του τι γινόταν στα 6 χωριά του τέως δήμου Αγίου Αθανασίου, εδώ και 12 χρόνια.

    Ως άλλη "αλεπού στο παζάρι" η "αντ'αυτού" πολυαγαπημένη σύζυγος κα Λέτα, εντελώς εξωθεσμικά καταλαμβάνει την "πρώτη μούρη στο καβούρι" στο στιγμιότυπο. Τι δουλειά έχεις εσύ κυρία μου στο ενσταντανέ; Είσαι υποψήφια και δεν το ξέρουμε; Σκοπεύεις να συνεχίζεις να κινείς τα νήματα τόσων χωριών από το φαρμακείο, αλλά λυπάμαι, δεν γίνεται γιατί σας πήρανε χαμπάρι.

    Το πράσινο ποτίζει ιδιαίτερα από το φούμο. Προσοχή στο συνολάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοροίδα αυτή σας κάνει κουμάντο τόσα χρόνια.
    Ξαναψηφίστε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΔΑΙΚΟΥΔΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τί;
    Από το λαϊκό τσουνάμι της φωτογραφίας;
    Που να έβρεχε κιόλας εκείνη τη ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΔΡΟΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΑΪΚΟΥΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γύρω στα 80 άτομα μέτρησα στη φωτογραφία της λαοθάλασσας. Οι μισοί είναι συγγενείς των υποψηφίων, το ένα τέταρτο το έφερε με το ζόρι η Λέτα, μας μένουν 20 αυθόρμητοι για το θεαθήναι.
    Θραύση ο συνδυασμός στο Κουφάλια δηλαδή.

    Υπολόγισε τώρα τον κατήφορο στον δήμο Αγίου Αθανασίου: στο χωριό του βγήκε μόνο με 100 σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές και τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα τώρα, ο άξονας Ξηροχώρι-Ν.Μεσήμβρια-Αγχίαλος που του έδινε τη νίκη είναι άντε γεια.
    Οι υπόλοιποι υπολογισμοί και τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι γράφει κανείς, όταν κρύβεται πίσω απ'την ανωνυμία !!!!Φίλε Στυλίστα, ο κόσμος καίγεται κι εσύ έχεις να κάνεις με τις στυλιστικές προτιμήσεις και τις δραστηριότητες της κας Λέτας !Α)Αν τις ζήλεψες, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ένα παρόμοιο σε κουστουμάκι ή ταγιεράκι....Πάντως, θα σου πήγαινε καλύτερα μια γκλίτσα, προσφοράς, για να μαντρώσετε κάποιους που έχουν λακίσει απ'το ντουέτο, που ωσονούπω καταλήγει σε σόλο κλαρίνο ! Β) Για την προσφορά της εν λόγω κας, τι να πώ, εσύ ξέρεις καλύτερα , γιατί ηλίου φαεινώτερο, οτι κατάγεσαι από εκεί!Αλλά θα προτιμούσα μια νέα σύζυγο δραστήρια, παρά μια "μαμά" κηδεμόνα εν ενεργεία Δημάρχου !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τραγουδάτε, τραγουδάτε, αραμπατζόπουλα, οι μέρες πλησιάζουν! Μετά θα τρέχετε στο φαρμακείο μόνο για το συνηθισμένο (βιάγκρα). Οι μάσες τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ?? ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!! ΤΟ ΔΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...ΣΦΙΖΕΙ ΑΠΟ "ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΙΔΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!! Η ΔΕ ΝΕΟΛΑΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΙΔΕΗ!! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!! ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΡΑΝΤΖΟ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tsouknida eisai megas prodoths! koupouki tis koinwnias..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!ΤΟΥ κ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ 1)Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ TOY.
    2)Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΠΙ 12 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.
    3)Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Μ Ε Τ Α ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα σε μαλώσω. Ξέχασες το άλλο προσόν: τη Δημαρχέσα.

    Δημαρ-χέσε μας ρε Λέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (ενημερωτικά)
    Στα Κουφάλια τις γυναίκες των δημάρχων τις λέμε και δημαρχίδενες.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή