ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τσίπουρα και εκλογές


Στον ιδιαίτερο χώρο του Νίκου Δήμου, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη, βρέθηκαν φίλοι, υποστηρικτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σάββατο όπου δοκίμασαν το νέο τσίπουρο του κ. Δήμου με τη συνοδεία εκλεκτών μεζέδων. Το παρόν έδωσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Β Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αρβανιτίδης.
Όπως ήταν φυσικό, την συζήτηση μονοπώλησαν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

(κλικ στην εικόνα για μεγένθυση)

9 σχόλια:

  1. Ο Μπίκος έλειπε από εκεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΠΑΓΚΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΒΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΠΕΤΑΕΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΤΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ?ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΙΔΗ ,ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜ.ΧΑΤΖΗΔΗΜΙΤΡΙΟΥ,ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΚΟΙΝ. ΜΙΣΚΑΚΗ .ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ? ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΑΙ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΘΡΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΗΘΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ, το μάτι μου.
    Ρε φίλε, θα σε συλλάβουν για γλωσσικό έγκλημα!

    Ανοίξτε κανένα λεξικό πριν γράψετε τις (σεβαστές, όποιες και να'ναι) απόψεις σας. Το μόνο που δεν διάβασα ήταν ναία δοιμωκρατύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΑΤΣΚΟ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΜΠΕΛΙΔΗ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ!!!! ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΤΣΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ... ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΩΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΤΣΚΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΤΟΜΑΡΙΑ! ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΡΕ.. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΤΣΚΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ...ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ... ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ... Ε ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΥΔΗ?? Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος είπε... 1 Νοεμβρίου 2010 3:30 π.μ.

    Μαζί σου .


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή