ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Εκλογικό κέντρο Γιουτίκα


Φωτό από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ.Γιουτίκα που πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ στη Σίνδο.
(Με τέτοιες παρουσίες να σας στηρίζουν κ. Γιουτίκα, είμαστε έτοιμοι για μεταδημότευση..)

κλικ στη φωτό για μεγένθυση

8 σχόλια:

  1. Blogger ντροπή σου...Ανάμεσα τους βρίσκεται ο Δήμαρχος Σοχού Φάνης Παππάς η υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος κα Φαίη Κυρριλίδου και φυσικά "ανώνυμοι" πολίτες από τους οποίους κανένας δεν έχει λερωμένο ποινικό μητρώο όπως ο ας πούμε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταματάκης του οποίου η υπόθεση εκδικάζεται το Δεκέμβριο και του άλλου υποψηφίου Δημάρχου κ. Ουζούνη του οποίου εκκρεμεί η υπόθεση της αποχέτευσης και είναι στα δικαστήρια γιατί "'εκλεψε" ξένη μελέτη..ΟΧΙ κύριε blogger τέτοιους ανθρώπους να μας στηρίζουν δεν τους θέλουμε..ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚ/ΡΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 300 ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;; ME ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ;;; O EΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ... Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΤΡΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολόκληρη Σίνδος, Διαβατά, Καλοχώρι και Μαγνησία, δεν υπήρχε κάποιος Νεοδημοκράτης για να κατέβει υποψήφιος, και βάλανε τον Γιουτίκα?

    Ούτε στο δεύτερο γύρο δεν περνάει!!!

    Στη Σίνδο, Μαγνησία, Καλοχώρι και Διαβατά, παρακαλούσανε για υποψηφίους να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια, και βάλανε μέσα τον κάθε πικραμένο!

    Ελπίζω κάποιος από τη νομαρχιακή να στείλει σπίτια τους όλους τους κομματάρχες των τοπικών οργανώσεων, μετά την πανωλεθρία που έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΗΡΧΕ Ο ΒΑΜΒΑΚΟΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟ Ή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή