ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ουζούνης Γρηγόρης


Ο Γρηγόρης Ουζούνης γεννήθηκε το 1959.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε με "άριστα" ενώ όλα τα χρόνια των σπουδών του ήταν υπότροφος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
Υπηρέτησε ως Τοπογράφος Μηχανικός στο Πυροβολικό. Το 1989 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές και ξεκίνησε την επαγγελματική και την εκπαιδευτική – ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία.
Έχει διδάξει στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ), στο Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ) και σε ιδιωτικές σχολές.
Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διάφορα έγκυρα περιοδικά. Παράλληλα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών τοπογραφίας, συγκοινωνιακών, οδοποιίας και κτηματολόγιου καθώς και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών περιοχών ενώ είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 1983.
Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα.
Είναι επίτιμο μέλος της UNICEF και ιδρυτικό μέλος της Χαρτογραφικής Επιστημονικής Εταιρίας Ελλάδος.
Παντρεμένος με την Κεφαλά Γεωργία και έχει δύο παιδιά, την Αναστασία και τον Γιώργο.
Από τα πρώτα του φοιτητικά χρόνια ανέπτυξε κοινωνική δράση συμμετέχοντας ως γενικός γραμματέας, ταμίας και κατόπιν αντιπρόεδρος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, ως πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων του ΤΕΕ, ως μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Χαλάστρας και ως μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού «η βαλμάδα».
Το 2002 και το 2006 οι πολίτες του Δήμου Χαλάστρας τον τίμησαν με την ψήφο τους και εξελέγη δήμαρχος. Κύρια χαρακτηριστικά της θητείας του αποτέλεσαν η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και η πολύ υψηλή απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων.
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου συμμετέχει ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», ως υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Δέλτα.

11 σχόλια:

  1. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ;;
    ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΒΟΥΡ...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολόκληρο Βιογραφικό και η λέξη ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει !!!
    Δεν μας λες: Είσαι ΠΑΣΟΚ; Από πότε;(το ότι έγινες ΠΑΣΟΚ λίγο πριν κατέβεισ για Δήμαρχος είναι γνωστό).Βγήκες δήμαρχος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ; Γιατί το κρύβεις;
    Φοβάσαι να μη δυσαρεστήσεις τους φίλους σου τους Συνασπιστές;
    Αυτούς που ήταν η ουσιαστική εξουσία στα 8 χρόνια που ήσουν Δήμαρχος Χαλάστρας;
    Αφού λοιπόν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να πείς στο βιογραφικό σου ότι είσαι ΠΑΣΟΚ γιατί να σε ψηφίσω;
    Θέλω να ψηφίσω Δήμαρχο και ότι ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aN ELEGE PASOK O OYZOYNHS UA ELEGES OTI EINAI KOMMATOSKYLO. eISAI FOBEROS. tO MISOS SOY EINAI EMFANES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μη πορωνεστε και μη χαλιέστε σύντροφοι πρασινοι. Ο Γρηγόρης, δεν είναι ΠΑΣΟΚ, και ούτε κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτό μου είπε υποψήφιος σύμβουλός του πριν από λίγο και έβαλα τα γέλια. Ότι δηλαδή, ο Ουζούνης κατεβαίνει με το χρίσμα. Μάλλον το λένε μεταξύ τους για να πάρουν δύναμη. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει στηρίξει επίσημα κανέναν από τους δύο, μέτα το φιάσκο από εταιρεία ερευνών στη Θεσσαλονίκη(πασοκοεταιρεία), που τα μαγείρεψε με τη βοήθεια Αρβανιτίδη, υπέρ του Σταματάκη, βεβαίως βεβαίως και τα έκανε.... καλη δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφισε Γιουτικα. Δυο σε ένα. Και δημαρχος και χαμαιλεοντας. Ο Σταματάκης παντως που ανακηρυχθηκε μονος του είπε οτι είναι ανεξαρτητος. Εχει καμια σχεση με ΠΑΣΟΚ. εΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΣΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟς. εΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ BLOGS, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΙΩΣΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΚΟ Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. (Ο ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη του λες τετοια του Σταματακη. Θα βαλει τη στρατια των πληρωμενωννα μας τρελανουν στις στημενες απαντησεις. Εχει πολλα λεφτα και πολλα πληρωμενα τσιρακια ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΓΙΑΤΊ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΎ ΦΑΠΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TA MAΘATE TA NEA ΥΠΟΘΕΤΩ, Η ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;; (ΟΡΘΙΟΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή