ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Τυχαίο; Δε νομίζω...

Αντιγράφουμε αυτούσιο δημοσίευμα του "Βηματοδότη" στο ΒΗΜΑ παλαιότερης έκδοσης.
"Συγχαρητήρια δεχόταν ο κ. Αθ. Τσούρας από κορυφαία στελέχη του κόμματος στο περιθώριο της τελευταίας συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου για τις επιλογές υποψηφίων σε ορισμένους δήμους. Σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για υποψηφίους που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν (π.χ. στις εκλογές του 2006) και έχουν αποδείξει ότι δεν κερδίζουν. Έχουν όμως το ταλέντο να λειτουργούν ως κομματάρχες και να εξασφαλίζουν άριστες ισορροπίες στη σταυροδοσία των βουλευτών του κόμματος στις εθνικές εκλογές. Και γι αυτό επιβραβεύονται. Αντιλαμβάνεστε ότι η τέχνη της επιλογής υποψηφίων δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη υπόθεση..."

Λέτε μέσα σ' αυτούς που συγχάρηκαν τον κ. Τσούρα να ήταν (όλως τυχαίως) και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Β Θεσσαλονίκης; Τυχαίο; Δε νομίζω...

5 σχόλια:

  1. χα χα χα ! ! !

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΝΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος 10:52 > "Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν βουλευτές που τους ενδιαφέρει το προσωπικό τους συμφέρον και η διαρκής επανεκλογή τους."

    Ατράνταχτον πολιτικό επιχειρήμα.
    Από περιέργεια: τους άλλους βουλευτές (ξέρετε εσείς) τι ΕΠΙΠΛΕΟΝ τους ενδιαφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΜΠΥΘΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γΙΑΤΊ λες οτι στη Β' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥς ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β' (ΟΛΟΙ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Β ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΤΟΝ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΒΟΥΛ. ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ???
    ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή