ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

"Ουρανοκατέβατος" ο Γιώργος Κουκουγιαννίδης για τον Άρη Αραμπατζή

"Άνοιξε η πόρτα" στα Κουφάλια για τον Άρη Αραμπατζή με την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα.
Πρόκειται για τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο κ. Κουκουγιαννίδη Γιώργο ο οποίος είπε τελικά το "ναι" στον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου.
Αυτό ίσως να σηματοδοτεί και την κατάθεση "ταυτοτήτων" και άλλων υποψηφίων από τα Κουφάλια καθώς μέχρι και πριν λίγες μέρες ο κ. Αραμπατζής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν είχε ούτε έναν υποψήφιο σύμβουλο (παρά τις συνεχείς συναντήσεις με τοπικούς).

17 σχόλια:

  1. FILE MOY GIORGO KALOS HRTHES . EIMOYNA SIGOYROS POS ISOYN KAI ISE APO TA KALITERA STELEXI MAS TIS N.D STA KOYFALIA . KAI PALI MAZI STOYS AGONES TIS AFTODIOIKISIS PASXALIS MPOYTZOPOYLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ.ΙΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω όλοι μαζί οι "άξιοι". Μπράβο επιλογές.
    Χα,Χα,Χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ; ΝΤΟΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. copy
    <>

    υπάρχει υπονοούμενο για το καινούργιο κόμμα της Ντόρας ?


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΜΟΥ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ... ΕΡΩΤΥΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΤΕΤΕ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ
    ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΣΚΟ
    ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΜΠΑΝΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΑΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το προσωπικό συμφέρον και η δίψα για προσωπική προβολή με όποιο τίμημα δεν είναι στοιχεία ψυχωμένου ανθρώπου και η ως τώρα πορεία του συγκεκριμένου αυτό δείχνει.
    Είναι κατά τη γνώμη μου στοιχεία αλαζόνα υπερόπτη και επιδειξία .
    Από όσο γνωρίζω δεν ήταν ποτέ του πρώτα δεξιός ή μόνο δεξιός παρά μόνο " πρώτα παρτάκιας " και μετά όπου φυσάει ευνοϊκά για πάρτη του (όπως και οι περισσότεροι άλλωστε και μάλλον αυτός είναι απο τους καλύτερους σε αυτές τις εκλογές).
    Τώρα το δίκιο που έχει είναι πως έχει πολύ χρόνο να διαθέσει και όρεξη να συμμετέχει στα " " κοινά " " και αν βρεθεί κάποιος να τον καλουπώσει σε ελεγχόμενο έργο αρμοδιότητες και δραστηριότητες ίσως πάει καλά .

    Πάντως για να είμαι δίκαιος δεν είναι ο μοναδικός που δεν βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το καλό των ανθρώπων και του τόπου . Βλέπε ΄Νικόπουλος Φαρμάκης, Τσουκνιδάς Μποχωρίδης , Μπελίδης Μηντσιούδης , Σαραφίδης !!! Αραμπατζής!!! Δαικούδης Μπίκος κλπ κλπ κλπ. Παρατηρώ πως ισορροπίες και συσχετισμοί αλλά και αντιπαλότητες δημιουργούνται και στηρίζονται με βάση το προσωπικό συμφέρον και σφαίρα επιρροής του κάθε Γκρούεζα και σε αυτές τις εκλογές με την ίδια λύσσα και ανεντιμότητα όπως και στις προηγούμενες και απλά πληθαίνουν οι φωνές των κατά δήλωση τους επαγγελματιών πολιτικών . Όποτε βολεύει μπροστά η κομματική σημαία και η παράταξη ενώ όποτε δε συμφέρει αντάρτες. Τώρα τι σχέση έχει το αντάρτικο του Τσε Γκεβάρα με το πλιάτσικο του κάθε τοπικού Φον Παπάρα ... δε ξέρω.
    Φωνές όπως του Βαινά πχ που διαχώρισαν τη θέση τους νωρίς και τεκμηριωμένα αραιώνουν και αυτό είναι η είδηση της όλης ιστορίας , να ψάξουμε το γιατί φιμώνονται και να τις πολλαπλασιάσουμε αντί να τις πνίξουμε .


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΑΝΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ (με θέμα την κατάληψη), ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ Ν' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ (αυτό συζητούσαν στις κερκίδες - είχε να φάει κράξιμο). ΑΝ ΒΡΕΙ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ (που είναι και καινούργιος) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ! ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ... Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! 2 ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΣΠΡΩΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΣΗΣ!!!!! ΜΕ ΤΙ ΦΟΝΤΑ ΡΕ??? Η ΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ" ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΖΙΝΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ!!! ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΜΑΖΕΨΕΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ! ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ... ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΠΑΕΙ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giati den eides ti ginetai sta topika agiou a8anasiou kai xalkidonas???? den einai mono sta koufalia to kako!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ!!! ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΕΙΜΑΙ.. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΜΑΣ!! ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΓΑΜΟ ΤΟΥ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xaxaxxaxaxxaxaxxaxxxa...kalo kalo!!as paroun tin edra kai 8a psaxnei meta spiti na meinei!!! 8a parei ton pisino tou kai 8a paei ekei pou 8a ton edraiwsei o arampatzis!!!! O XAFIES....

    ΑπάντησηΔιαγραφή