ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Νέες γεωτρήσεις στον δήμο Αξιού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αξιού, ενέκρινε ομόφωνα μελέτες έργων κατασκευής και άδειας χρήσης νερού υδρευτικών γεωτρήσεων, στις θέσεις «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»» στο Τ.Δ. Κυμίνων, «ΣΤΕΦΑΝΙ» στο Τ.Δ. Ν. Μαλγάρων και «ΠΑΛΙΟΜΑΝΑ»» στο Τ.Δ. Βραχιάς.
Οι μελέτες αυτές έχουν ήδη υποβληθεί για έγκριση στις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε στη συνέχεια να δημοπρατηθούν τα έργα.
Η γεώτρηση στη θέση «ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» θα αντικαταστήσει την γεώτρηση του υδατόπυργου η οποία θα διακοπεί. Από τη νέα γεώτρηση θα αντλούνται 230.000 m3 περίπου νερού ετησίως, που θα χρησιμοποιούνται για την υδροδότηση του Τ.Δ. Κυμίνων.
Η γεώτρηση στη θέση «ΣΤΕΦΑΝΙ» θα αντικαταστήσει την γεώτρηση στη θέση «ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ» η οποία είναι προβληματική και θα διακοπεί. Από τη νέα γεώτρηση θα αθλούνται 150.000 M3 νερού περίπου ετησίως, που θα χρησιμοποιούνται για την υδροδότηση του Τ.Δ. Νέων Μαλγάρων.
Η γεώτρηση στη θέση «ΠΑΛΗΟΜΑΝΑ» θα χρησιμοποιείται ως εφεδρική της κύριας και μοναδικής γεώτρησης που υπάρχει στη Βραχιά και θα μπορούν να αντλούνται περίπου 75.000 m3 ετησίως.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή