ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ποιος και γιατί φοβάται τον ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο;

Σήμερα στις 4 το απόγευμα είχε προγραμματιστεί μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό EURO της Θεσσαλονίκης, των υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Χαλκηδόνας Αριστείδη Αραμπατζή, Παναγιώτη Δαϊκούδη και Μαυρουδή Μηντσιούδη και ενώ στην αρχή όλοι είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση του σταθμού να μιλήσουν για το πώς συσκέφτονται τον νέο Δήμο Χαλκηδόνας και να έχουν έναν ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο ώστε να μάθουν οι δημότες πως θα λειτουργήσουν και τι σκέφτονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να λειτουργήσουν το νέο Δήμο, τι συνέβη ?
Ξαφνικά λίγο πριν βρεθούν στο στούντιο του σταθμού για την συνέντευξη, τόσο ο Παναγιώτης Δαϊκούδης όσο και ο Μαυρουδής Μηντσιούδης τηλεφώνησαν και δηλώσανε ότι δεν μπορούν να παραβρεθούν.
ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ….. Θέλουν να αποφύγουν τον διάλογο? προτιμούν το μονόλογο χωρίς να χρειαστεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις? Έχουν άποψη για τον νέο Δήμο? Να δούμε πότε και πως θα μας την πούνε.
Ν.Ν.

2 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΜΩΥΣΙΔΗΣ.
    ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΪΚΟΥΔΗ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ "ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΤΟΝ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΧΙΜΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ "ΚΙΟΤΕΨΕ" ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΗ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

    M.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή