ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Οι κινήσεις των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων


Όπως είχαμε πει και εχθές, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου και τέως αντινομάρχης Υγείας - Πρόνοιας, Μιχάλης Τζόλλας (στη φωτό με τον κύκλο) επισκεύθηκε τη Χαλκηδόνα όπου συνομίλησε με παλιούς και νέους φίλους του.
Το θέμα της συζήτησης δεν μπορεί να ήταν άλλο από τις εκλογές και ζήτησε τη στήριξη όλων όσων παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση που έγινε στο καφέ ΑΡΗ για την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος.
Πέρα όμως από τα εκλογικά, σε ερώτηση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ του δήμου Χαλκηδόνας, Γιάννης Ψαρράς, σχετικά με την καταπολέμηση των κουνουπών, ο κ. Τζόλλας ανέφερε ότι, μετά από επίσκεψη που έκανε στη Φλόριντα των ΗΠΑ για ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα των κουνουπιών, κατάφερε να φέρει φάρμακα που συμβάλλουν στη μερική τους εξάλειψη.
Ένα άλλο που μας εντυπωσίασε όμως, ήταν, όταν ανέφερε πως το πρόβλημα των κουνουπιών "συντηρείται" από επιχειρηματία - βιολόγο που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανάλογων φαρμάκων επίγειων και εναέριων ψεκασμών και μάλιστα είναι κουμπάρος βουλευτή της Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

4 σχόλια:

  1. Είπε και ονόματα ο τέως αντινομάρχης Υγείας - Πρόνοιας, Μιχάλης Τζόλλας στο θέμα των κουνουπιών; Και με ποιο τρόπο "συντηρείται" το πρόβλημα των κουνουπιών από τον "κακό" συγγενή του βουλευτή; Έχει κάνει καμιά μονάδα αναπαραγωγής κουνουπιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ" ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΔΥΝΑΤΑ" ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ... ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    α. Περιοχή Ορυζώνων στη Δυτική Ύπαιθρο
    Συμμετέχοντες φορείς : Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, Περιφερειακό Ταμείο Κ. Μακεδονίας, Ν.Α.Θ., Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Θεσσαλονίκης, Δήμοι Αγίου Αθανασίου, Αξιού, Εχεδώρου, Χαλκηδόνας, Χαλάστρας, ΑΝΕΘ.

    Το πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία κάθε έτος από το 1996 μέσω Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των ανωτέρω φορέων. Η ΑΝΕΘ αναλαμβάνει την ευθύνη υλοποίησης και διαχείρισης του προγράμματος, που περιλαμβάνει την οικολογική χαρτογράφηση της περιοχής, τον εντοπισμό των προνυμφών, την διενέργεια αεροψεκασμών στους ορυζώνες της δυτικής υπαίθρου του Νομού και την παρακολούθηση της όχλησης από τα ακμαία έντομα. Οι αεροψεμασμοί ξεκινούν κάθε έτος στις αρχές Ιουνίου και ολοκληρώνονται στα μέσα Αυγούστου καλύπτοντας μία περιοχή έκτασης 135.000 στρεμμάτων περίπου.

    ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Πρόεδρος, Αριστείδης Αραμπατζής, Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου

    Αντιπρόεδρος, Γρηγόριος Ουζούνης, Δήμαρχος Χαλάτρας

    Διευθύνων Σύμβουλος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος Δήμαρχος Κορώνειας

    Γραμματέας, Θεοφάνης Παπάς Δήμαρχος Σοχού

    Εντεταλμένος Σύμβουλος, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Δήμαρχος Εχεδώρου

    Μέλος Ιωάννης Καραγιάννης, Δήμαρχος Λαγκαδά

    Μέλος, Απόστολος Οικονομίδης Δήμαρχος Επανωμής

    Μέλος, Παντελής Πάσχος Δήμαρχος Λαχανά

    Μέλος, Δημήτριος Σαραμάντος Δήμαρχος Καλλιθέας

    Μέλος, Ευθυμία Στάιου Διευθύντρια Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κ. Μακεδονίας

    Μέλος, Ιωάννα Τζάκη Αντινομάρχης Ανάπτυξης – Βιομηχανίας Ν. Θεσσαλονίκης

    Όλοι αυτοί που είναι στην εταιρία τι λένε για όλα αυτά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.aneth.gr/m14_ds.asp

    http://www.aneth.gr/43_kounoupi.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή