ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ MΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ Ο «ΣΚΑΪ» και ο Πέτρος Τατσόπουλος «έβγαλαν» τον Θ.Κολοκοτρώνη ΑΔΕΡΦΗ…


Αίσχος στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ»,σε ντοκυμαντέρ της πλάκας που έκανε,παρουσιάζει τον Εθνικό μας ήρωα Θ.Κολοκοτρώνη ως gay,που μάλιστα ήταν αρραβωνιασμένος και με άλλον άντρα.

Αίσχος σε μερικούς υποτιθέμενους «Ελληναράδες» (όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος) που προσπαθούν να απασχολήσουν την κοινή γνώμη για λίγη δημοσιότητα ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ…

7 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥ.ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς είστε ξεφτιλισμένοι. Καλά μα τόσο μ@λ... είστε; Ποτε είπε τέτοιο πράγμα ο Τατσόπουλος; το είδατε το ντοκιμαντέρ ή σαν Κατίνες παπαγαλίζεται ότι διαδίδουν τα φασιστάκια του Άδωνι; Ντροπή σας. Πριν δημοσιεύσετε κάτι, ελέγξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.30μμ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας. Επιμένετε χωρίς να παραθέτετε την πηγή αυτού πού λέτε. Επαναλαμβάνω: Πότε και πού είπε τέτοιο πράγμα ο Τατσόπουλος; το είδατε το ντοκιμαντέρ ή σαν Κατίνες παπαγαλίζεται ότι διαδίδουν τα φασιστάκια του Άδωνι;
    Μήπως σας δουλεύει όλους; Φασίστες! Έ, φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ REAL FM ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ,ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Τράγκα; Αυτή είναι η "πηγή" σας;
    Διαψεύδεστε λοιπόν από μόνοι σας όταν λέτε ότι ΔΕΝ ειπώθηκαν αυτά στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ. Προφανώς μπορεί να έκανε καμιά πλάκα ο Τατσόπουλος ή να δούλευε κανένα φασιστόμουτρο σαν του λόγου σας. Αν θέλετε να επιρρώσετε τα λεγόμενά σας, ανεβάστε τον ίδιο τον Τατσόπουλο να τα λέει. Αυτή θα ήταν ¨πρωτογενής η πηγή σας" και θα είχατε το δικαίωμα να τη σχολιάζετε. Εγώ αντίθετα τον έχω ακούσει επανειλλημένως να σας διαψεύδει. Αν έχετε λοιπόν κάτι ανεβάστε το, διαφορετικά ζητήστε συγνώμη και κατεβάστε την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή