ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κράτος υπό διάλυση

«Ούτε χαρτί για τους εκτυπωτές δεν υπάρχει πια...» είπε ένας αστυνομικός, για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά υπουργεία και ιδίως στο δικό τους, αυτό της Προστασίας του Πολίτη.

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τον υπουργό για το τάδε ή δείνα θέμα ή να δείξουμε τα βήματα που έχουν γίνει σε ένα συγκεκριμένο τομέα, ώστε εκείνος να πάει στη Βουλή και να απαντήσει τεκμηριωμένα σε μια ερώτηση που του έγινε, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ούτε χαρτί στους εκτυπωτές! Δεν μας εγκρίνουν πια τίποτα! Η κατάσταση είναι απελπιστική» συνέχισε να λέει ο «ένοικος» της Κατεχάκη.

Όσο για αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή χίλια παπάκια την ημέρα είναι αραγμένα, γιατί δεν υπάρχει ούτε σάλιο για βενζίνη, με αποτέλεσμα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να κάθεται και να τα κοιτάζει… μάλλον είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Ας το κόψουν ποδαράτο, λοιπόν, αφού δε γίνεται αλλιώς, για να περνάει κι εκείνων το οκτάωρο…
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου