ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Οι απεργίες στα μέσα για Δευτέρα και Τρίτη..


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των Μ.Μ.Μ. Έτσι, για αύριο Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι και τις 16:00. Την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, στάση εργασίας στις...


12:00 με 16:00, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί κοινή Γενική Συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Γενικές συνελεύσεις εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς έχουν προγραμματιστεί έως την Τρίτη, οπότε ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων και σε άλλα μέσα μεταφοράς για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου