ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης από ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικινδύνων καιρικών φαινομένων Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 24-02-201. Συγκεκριμένα 1. Iσχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο ιόνιο, οι οποίες μέχρι το βραδύ θα επηρεάσουν το σύνολο σχεδόν της χώρας, με εξαίρεση τα....


βορειοανατολικά. Το βραδύ της Πέμπτης (24-02-11) ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά και έτσι το πρωί της Παρασκευής (25-02-11) ισχυρά φαινόμενα
θα εκδηλωθούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά-Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν και εκεί.

2. Παράλληλα πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται κατά διαστήματα σε όλα τα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.


3. Οι άνεμοι στα πελάγη
θα φτάσουν τα 8 και τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Αναλυτικά


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 24-02-2011


Στα νησιά του Ιονίου (απο τη Λευκάδα και νοτιότερα) και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και μέχρι το μεσημέρι στην υπόλοιπη Πελοπόννησο,
τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη βόρεια Εύβοια, τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολικά και νότια) και τις νότιες περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Το απόγευμα, τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν βαθμιαία τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), τις Κυκλάδες πρόσκαιρα την Κρήτη (κυρίως νότια), τα νησιά του αν. Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα.


Από το βράδυ σταδιακή ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά .


Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (25/2/2011) θα εκδηλώνονται ισχυρά φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες. Σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και εκεί.

meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου