ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Συλλάβετε τον Μαρινάκη»

Μόνο χειροπέδες δεν έφερε στη Βουλή ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, για να συλλάβουν τον άλλο πρόεδρο, εκείνο τον «φασαριόζο» του Ολυμπιακού. Από νωρίς το απόγευμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης άφηνε να εννοηθεί ότι με αφορμή τους Μεσογειακούς Αγώνες, που χάθηκαν για τη χώρα μας, θα ανέβαινε στο βήμα και θα μιλούσε και για τους... χαμένους του ντέρμπι.

Θα ζητούσε -λέει- μέχρι και τη σύλληψη του Μαρινάκη! Κι όταν βάδισε αργά και βασανιστικά στον «άμβωνα», παντού επικράτησε μια «εκκωφαντική» σιωπή. Ο πρόεδρος, όμως, έβαλε για ακόμη μία φορά τα πράγματα στη θέση τους.

«Αυτά που συνέβησαν στο Καραϊσκάκη δεν τιμούν κανέναν. Έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και παρ’ όλα αυτά δεν είδαμε καμία αντίδραση από την Πολιτεία. Είδατε εσείς καμία αντίδραση, αγαπητοί συνάδελφοι;

Εγώ, αν ήμουν υπουργός, θα καλούσα αμέσως τους δύο προέδρους των δύο αιωνίων και θα τους μιλούσα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους, αλλά και ο Παναθηναϊκός παλεύει... Το κάνατε, κύριε Παπουτσή; Έπρεπε να είχατε ήδη καλέσει τους προέδρους...» είπε στο «κήρυγμα» της Δευτέρας ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Και όποιος το συνέλαβε, το συνέλαβε! Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα... τούμπα, κωλοτούμπα… κι ο Θεός ο ίδιος δεν τον σταματά.

1 σχόλιο:

  1. Εσύ με το σέικερ διαφωνείς με αυτό που είπε ή διαφωνείς γενικά με αυτόν που το είπε?
    Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου η κωλοτούμπα είναι δική σου . Και εγώ δεν τον γουστάρω αλλα εδώ τον βρίσκω και πολύ soft.
    Αν θέλεις αντί για χλευασμό κηρύγματα και ταμπέλες γράψε τις προτάσεις σου ή τις διαφωνίες σου και άφησε στους αναγνώστες να κρίνουν τα περί κατηφόρας και κωλοτούμπας.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή