ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ανέκδοτο: Ο Κρητικός και το πιστόλι


Έλεγχος στο αεροδρόμιο

Πάει ένας Κρητικός στο αεροδρόμιο και στην είσοδο τον σταματάει ο υπεύθυνος και του λέει ν` αφήσει όλα τα μεταλλικά αντικείμενα που έχει πάνω του για λόγους ασφαλείας… Ο Κρητικός βγάζει κάμποσα μεταλλικά αντικείμενα και πάει να μπει μέσα, όμως τότε ακούγεται ένας παράξενος θόρυβος και ο υπεύθυνος τον σταματάει και του λέει να ξανακοιτάξει προσεκτικά και ν` αφήσει όλα του τα μεταλλικά αντικείμενα. Εκείνος λοιπόν ψάχνεται και πάει πάλι να περάσει μέσα, αλλά και πάλι ακούγεται ο ίδιος ενοχλητικός θόρυβος.

Ενοχλημένος λοιπόν ο Κρητικός λέει στον υπεύθυνο ότι δεν έχει πάνω του κανένα μεταλλικό αντικείμενο και ο υπεύθυνος αρχίζει τότε να τον ψάχνει ο ίδιος… Μετά από λίγο λοιπόν βγάζει από την τσέπη του Κρητικού ένα πιστόλι και ρωτάει έκπληκτος τον Κρητικό γιατί έλεγε τόση ώρα ψέματα και πως τολμάει να κρατάει στο κέντρο το πιστόλι. Κι ο Κρητικός γεμάτος καμάρι απαντάει:

- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αυτό είναι κομπιουτεράτσι.

- Κομπιουτεράκι; ρωτάει έκπληκτος ο υπεύθυνος.

-Ναι, κομπιουτεράτσι, γιατί εμείς στην Κρήτη έτσι λύνουμε τους λογαριασμούς μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου