ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τις 9 το βράδυ χορεύουν τα «ποντίκια;


Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, δεν πραγματοποιούνται έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου μετά τις 9 το βράδυ καθώς τότε είναι που σταματούν να εργάζονται και οι δημοτικοί αστυνομικοί αλλά και οι ελεγκτές.

Εξέφρασε, όμως, την εκτίμηση ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί με τη συμμετοχή των επιθεωρητών εργασίας.
Ο υπουργός Υγείας τόνισε την αποφασιστικότητα του υπουργείου να εφαρμοστεί ο νόμος, λέγοντας ότι αυτό έχει ζητήσει και από δημάρχους, με τους οποίους έχει επικοινωνήσει. Είναι μικρό το ποσοστό, είπε, των τοπικών αρχόντων, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη κινητοποιηθεί στην κατεύθυνση των ελέγχων.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, οι περισσότεροι έχουν ήδη εντείνει τους ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όσοι δεν το έχουν κάνει, σκοπεύουν να τούς ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα:

«Επιβεβαίωσα ότι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη γίνονται έλεγχοι», ανέφερε ο υπουργός, εκτιμώντας ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου