ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Αναστάτωση γονέων για αναψυκτικό με εκχύλισμα κάνναβης


Αναστάτωση, κυρίως σε γονείς, έχει προκαλέσει η κυκλοφορία του αναψυκτικού με … την ένδειξη motivation drink και έχει ως βασική ένδειξη τη ναρκωτική ουσία, κάνναβη.

Μάλιστα στο κουτί του αναψυκτικού, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την αναγραφή των συστατικών, διευκρινίζεται ότι περιέχει 0,02% εκχύλισμα κάνναβης.

Όσο περίεργο και εάν ακούγεται αυτό, όπως διευκρίνισαν υπάλληλοι από την αρμόδια υπηρεσία της νομαρχίας Θεσσαλονίκης που έχει την ευθύνη για τη σχετική άδεια κυκλοφορίας, το αναψυκτικό κυκλοφορεί νόμιμα και μάλιστα με αυτήν την ονομασία κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εισαγωγέα, με τον οποίο ήρθε σε επαφή η εφ. Μακεδονία, τέτοιου είδους προϊόντα είναι σαφώς λιγότερο επικίνδυνα ή, καλύτερα, τελείως ακίνδυνα, αφού στα συστατικά τους δεν υπάρχει καμία χημική ουσία, αντίθετα μια φυσική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου