ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ένα "αξεσουάρ" εναντίον του "κέρατου"!


Παλιά όταν οι άντρες έφευγαν σε εκστρατείες έβαζαν στις γυναίκες τους ζώνες αγνότητας. Τώρα, όσοι είναι αρκετά προνοητικοί και θέλουν να αποφύγουν την κατά συρροήν απιστία, δεν έχουν παρά να της δωρίσουν τη... μαρτυριάρα ζαρτιέρα! Ο λόγος για την...


«Chastity garter», που είναι εξοπλισμένη με ένα καλά κρυμμένο μικροτσίπ, το οποίο μπορεί να εντοπίσει την ξαφνική αύξηση καρδιακού ρυθμού καθώς και την υγρασία στην επιδερμίδα. Οταν καταγραφούν αυτές οι ενδείξεις σεξουαλικής διέγερσης ένα SMS αποστέλλεται στο κινητό του συντρόφου ή του συζύγου της γυναίκας που φοράει τη ζαρτιέρα προειδοποιώντας τον ότι επίκειται... κέρατο.

Κάποιοι θα σπεύσουν να πουν γιατί μια γυναίκα με «κακό σκοπό» να μη βγάλει τη ζαρτιέρα πριν αποφασίσει να προχωρήσει στην απιστία. Και σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, ο καχύποπτος σύντροφος θα ενημερωθεί, αφού η «Chastity garter» στέλνει μήνυμα ακόμα και για να ειδοποιήσει ότι δεν είναι πια στο πόδι της παρακολουθούμενης!

Ο κατασκευαστής της... μαρτυριάρας ζαρτιέρας υποστηρίζει ότι ένας Τσιγγάνος επιχειρηματίας από τη Βρετανία έχει ήδη παραγγείλει εκατό κομμάτια για να τα πουλήσει σε ταξιδιώτες.

Κοστίζει από 60 έως 75 λίρες και είναι έμπνευση ενός ζευγαριού, του Εντουαρντ και της Λουσίντα Χέιλ. Το ζευγάρι είχε φτάσει πολύ κοντά στον χωρισμό εξαιτίας μιας απιστίας της Λουσίντα, η οποία είπε στον Εντουαρντ πόσο το είχε μετανιώσει και πόσο θα ήθελε να υπήρχε κάτι να την αποτρέψει την κρίσιμη στιγμή. Ετσι, οι δυο τους σχεδίασαν τη ζαρτιέρα, την οποία πωλούν «με μεγάλη επιτυχία», όπως υποστηρίζουν, μέσω του GorgeousGarters.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου