ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχει και η ευθιξία της παραίτησης

Υπάρχει και η ευθιξία της παραίτησης

Τα μέτρα πού προανήγγειλε χθες, αυτός που έχει την εξουσιοδότηση του Ελληνικού Κοινοβουλίου να υπογράφει τροποποιήσεις του μνημονίου, είναι περίπου 6 φορές οι περικοπές μισθών και συντάξεων πού έγιναν το 2010.

Υπογράψατε κύριε ένα κείμενο-μνημόνιο που γνωρίζατε ότι δεν «βγαίνει» αριθμητικά αλλά και κοινωνικά.

Σήμερα σας ζητάνε να εξαπλασιάσετε τις περικοπές και να πετύχετε κυβερνητική αποφασιστικότητα, πολιτικό συντονισμό και κοινωνική συναίνεση (governments’ determination , political coordination and the consensus of Greek society).

Πείτε λοιπόν πώς θα τα πετύχετε και θυμηθείτε τις δηλώσεις σας τον Μάιο του έτους 2010.

Η πλατεία Συντάγματος δεν θα γίνει πλατεία Ταχρίρ γιατί ο Δημοκρατικός Ελληνικός Λαός θα μιλήσει με άλλον τρόπο επιβεβαιώνοντας ότι αποτύχατε ολοσχερώς και ότι είστε απελπιστικά ΜΟΝΟΣ.

Αποδείξτε τουλάχιστον ότι έχετε την ευθύνη εσείς, και θυσιαστείτε για τον Αρχηγό σας, διασώζοντας τα προσχήματα και το Ελληνικό φιλότιμο.

Μια φορά πράξτε το αυτονόητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου