ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Έβγαζε τη γυναίκα του στο κλαρί!

Μεροκάματο 70 ευρώ για να «πολεμήσει» το ζευγάρι την κρίση

Εξέδιδε τη γυναίκα του με αντίτιμο 70 ευρώ και μάλιστα με τη συγκατάθεσή της! Η… οικονομική κρίση φαίνεται ότι έχει πλήξει πολύ την ελληνική κοινωνία, καθώς ένας 33χρονος άνεργος εξωθούσε την εντυπωσιακή ξανθιά, καλλίγραμμη σύζυγό του στην πορνεία με τη θέλησή της προκειμένου να εξασφαλίζουν τα προς το ζην.

Οι άνδρες του τμήματος Ηθών της ασφάλειας Αττικής έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος που είχε μεταφέρει την κοπέλα στο προσυμφωνημένο ραντεβού ήταν ο ίδιος ο άντρας της!

Και οι δύο, είπαν στους έκπληκτους αστυνομικούς πως η αιτία που έσπρωξε το ζευγάρι στην πορνεία ήταν οι οικονομικοί λόγοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το Ηθών εντόπισε μια ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο στην οποία αναγραφόταν πως παντρεμένη κυρία προσφέρει καυτές βραδιές σε κυρίους με οικονομική άνεση και ανεπτυγμένο αίσθημα της… γενναιοδωρίας.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως η περιγραφή ήταν απλά ένα ωραίο «περιτύλιγμα» για την προώθηση της «προσφοράς», ώστε να τραβήξει την προσοχή ανδρών που θα πλήρωναν για να ζήσουν μια βραδιά με μια «παντρεμένη» - έστω και αν αυτή δεν είχε έλθει εις γάμου κοινωνία, αλλά προσποιούνταν την παντρεμένη.

Το ραντεβού στήθηκε όπως συνηθίζεται…

Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και τη στιγμή που η γυναίκα πήρε τα λεφτά, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, της πέρασε χειροπέδες. Ταυτόχρονα, ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι συνέλαβαν τον 33χρονο άνδρα που περίμενε να παραλάβει τη γυναίκα του.

«Δεν άντεχα να βλέπω τον αγαπημένο μου σύζυγο να μαραζώνει στο σπίτι. Έμεινε οκτώ μήνες άνεργος. Ήταν μηχανικός, μέχρι που η επιχείρηση έκλεισε και μείναμε χωρίς λεφτά και με το δάνειο για το σπίτι να “τρέχει”», κατέθεσε μεταξύ άλλων η 28χρονη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου