ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος στις κοπάνες βάζει συσκευή GPS

Στο Anaheim της Καλιφόρνιας, απογοητευμένοι από την συχνότητα και τις προφάσεις με τις οποίες οι μαθητές κάνουν... κοπάνες από το σχολείο, διδακτικές και αστυνομικές αρχές βρήκαν έναν τουλάχιστον πρωτότυπο τρόπο να εντοπίζουν τους... άτακτους νεαρούς. Πάντα με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Tο "Anaheim Union High School District" έγινε το πρώτο σχολείο στην πολιτεία της Καλιφόρνια που θα τεστάρει συσκευές τεχνολογίας GPS σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα διάρκειας 6 εβδομάδων. Το πείραμα θα εφαρμοστεί στην 7η και 8η τάξη σε μαθητές που θα έχουν συμπληρώσει το όριο των τεσσάρων αδικαιολόγητων απουσιών.

Η διαδικασία θα έχει ως εξής: κάθε μέρα θα δέχονται μία ειδοποίηση νωρίς το πρωί σχετικά με ότι πρέπει να πάνε στο σχολείο στην ώρα τους και στην συνέχεια 5 φορές την ημέρα εισάγοντας έναν ατομικό κωδικό με σκοπό να δηλώσουν την ακριβή τους τοποθεσία την δεδομένη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου