ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

«Εστιατόριο Μπάμπης» στην Αλάσκα!


Ελληνική γωνία στους -33

Αν σας βγάλει ο δρόμος σας προς Αλάσκα, κάντε μία στάση στην πόλη Φαίρμπανκς και στο «Μπάμπης Ρέστοραντ».

Σε ατμόσφαιρα γνήσια ελληνική θα σας υποδεχτεί ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης, ο μοναδικός Έλληνας στη πόλη αυτή όπου το χειμώνα το θερμόμετρο όχι απλά πέφτει αλλά... καταποντίζεται στους -33 βαθμούς Κελσίου.

Μην ανησυχείτε για το ενδεχόμενο να χαθείτε και να μην βρείτε το «Μπάμπης Ρέστοραντ»: θα σας προσκαλέσει από μακριά χάρη στα ηχεία που έχει τοποθετήσει ο κ. Νικολαΐδης και από τα οποία ακούγεται ελληνική μουσική.

Ο κ. Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε μέχρι τα 13 του χρόνια με τη γιαγιά και τον παππού, σε ένα χωριό έξω από την Λάρισα. Στη συνέχεια, τον πήραν οι γονείς του κοντά τους, στην Αμερική. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην πόλη, που, όπως λέει, έχει φερθεί με ευγένεια και συμπαράσταση στον μόνο Έλληνα που ζει εκεί.

«Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν και με υποστηρίζουν, με κάθε τρόπο, δοκιμάζουν τις ελληνικές σπεσιαλιτέ και ακούν συνεχώς ελληνική μουσική. Μου λείπει, όμως, η Ελλάδα, και αν μπορούσα να φέρω κάτι εδώ από την πατρίδα αυτό θα ήταν ο ήλιος της», λέει με νοσταλγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου