ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Μπλόκα και καταλήψεις προανήγγειλαν οι αγρότες


Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέβηκαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι παραγωγοί από τη Δευτέρα. Φωνάζοντας συνθήματα πραγματοποίησαν πορεία και κατέληξαν στην....


Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η κλαδική έκθεση "Ζωοτεχνία".. "Θα συνεχίσουμε τους αγώνες, με όποιες μορφές είναι πρόσφορες σε κάθε περιοχή ξεχωριστά. Με μπλόκα, με ενημέρωση του αγροτικού κόσμου, με καταλήψεις" δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου