ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

"“Ρόμπα” ο Χαρδαβέλλας…"


Είναι κρίμα γελοίοτητες και υποτιθέμενες καταδιώξεις, τύπου James Bond, να φέρουν την υπογραφή ενός "πεπειραμένου" δημοσιογράφου και να θεωρούνται ως έγκυρο ρεπορτάζ" αναφέρουν κύκλοι της ΕΥΠ. To site newsbomb.gr δημοσίευσε στις4/2/2011 ρεπορτάζ που....


τιτλοφορείται ως "Εισβολή αγνώστων τη νύχτα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας". Η είδηση έκανε το γύρο της Blogοσφαιρας και του διαδικτύου, με αποτέλεσμα η πληροφορία να φτάσει αμέσως στα υψηλά κλιμάκια της ΕΥΠ και του ΓΕΝ.

Θυμιδία και γέλια προκάλεσε, στην αρχή, το δημοσίευμα στην αρχή, αλλά μόλις διαπιστώθηκε πως φέρει την υπογραφή του Χαρδαβέλλα, μετατράπηκε σε θλίψη και απογοήτευση.

Παρά την δήλωση στο δημοσίευμα “Το newsbomb ερεύνησε την πληροφορία”, φαίνεται, πως
κανείς δεν έπραξε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να τεθεί εν γνώσει και προβληματισμού του κοινού, μια είδηση που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι εισβολείς αποδείχθηκαν ΨΑΡΑΔΕΣ, η καταδιώξη ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και οι πυροβολισμοί
"ΣΤΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ".

Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι κατέβηκαν εξωγήινοι και απήγαγαν την μονάδα υποβρύχιων καταστοφών.

Τέτοιου είδους ατοπήματα μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν για ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός. Λίγα ακόμα "clicks", η διατήρηση υψηλής αναγνωσιμότητας, και ας τίθεται το συμφέρον της χώρας σε κίνδυνο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου