ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Σαραφίδης VS Μπελίδη

Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες.
Δημήτρης Μπελίδης και Γιάννης Σαραφίδης, μετά τον ξαφνικό πολιτικό "έρωτα" στις περασμένες εκλογές ήρθαν τελικά αντιμέτωποι με το "διαζύγιο" (κάτι σαν Λάτσιος - Μενεγάκη δηλαδή).
Πυρά κατά του δημάρχου Κουφαλίων και στελεχών που τον υποστηρίζουν εξαπολύει ο κ.Σαραφίδης σε κάθε ΔΣ αλλά και σε αντι-Μπελιδικά και μη στέκια (σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στον τοπικό τύπο).
Ίσως βέβαια να φταίει ο Καλλικράτης τον οποίο ο κ. Σαραφίδης υποστηρίζει ένθερμα αλλά μόνο για συνένωση με τον δήμο Χαλκηδόνας.
Ας κάνουμε μια ανάλυση όμως:
Φήμες αναφέρουν πως ο αδελφός του κ. Σαραφίδη, Κώστας, βλέπει με ιδιαίτερα καλό μάτι την ιδέα του Καλλικράτη.
Φήμες (και πάλι) αναφέρουν πως η στάση του Γιάννη Σαραφίδη απέναντι στον δήμαρχο Κουφαλίων οφείλεται στα όνειρα του Κώστα Σαραφίδη ως υποψήφιος στον Καλλικράτη.
Φήμες (αχ αυτές οι φήμες τι μας κάνουν)αναφέρουν πως η επιμονή του Γιάννη για συνένωση μόνο των δήμων Κουφαλίων και Χαλκηδόνας έχει σαν βάση την υποψηφιότητα του αδερφού του αφού εάν συνενωθούν οι δήμοι Κουφαλίων και Χαλκηδόνας με τον δήμο Αγίου Αθανασίου τότε είναι δύσκολα τα πράγματα για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Σαραφίδη καθώς με τον δήμαρχο Αριστείδη Αραμπατζή έχουν άριστες σχέσεις μια και ο Κώστας είναι και πρόεδρος στα ΚΕΚ Νεφέλη στη Γέφυρα (δήμος Αγίου Αθανασίου). Άρα δεν θέλουν να κονταροχτυπηθούν καθώς ο Αραμπατζής έχει αρκετή δύναμη (τρεις τριετίες δήμαρχος είναι).
Γίνεται να πάει κόντρα στο αφεντικό; Λιγάκι δύσκολο...
Ενώ αν συνενεωθούν μόνο οι δήμοι Κουφαλίων και Χαλκηδόνας, τότε έχει πιθανότητες ο Κώστας να κερδίσει (με τη γνωστή μεθόδευση που γνωρίζουν όλοι οι πολιτακάντες... εμείς θα φέρουμε την ανάπτυξη, εμείς θα...θα...θα...) αφού η Χαλκηδόνα δεν έχει και τίποτα το σοβαρό (μέχρι σήμερα) να δείξει.
Σε λίγες ημέρες θα έχουμε (κατά πάσα πιθανότητα) και το θέμα: Τσουκνιδάς VS Αλεξιάδη...
Εν αναμονή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου