ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Με δάνεια οι μισθοί στους δήμους

Τον προβληματισμό του για τις μειώσεις, σε ποσοστό που υπερβαίνει το 35%, της ανά μήνα καταβαλλόμενης κρατικής χρηματοδότησης προς τους δήμους (από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους), εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, ο κ. Κακλαμάνης, αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορούν οι δήμοι να αντεπεξέλθουν στις τρέχουσες οικονομικές τους υποχρεώσεις και κυρίως να μην μπορούν να καταβάλουν στο μόνιμο προσωπικό μισθούς και δώρο Πάσχα.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ προσθέτει επίσης ότι η αρχική πρόβλεψη του υπουργείου Οικονομικών για μείωση 10% μπορεί να μη βρήκε σύμφωνους όλους τους δημάρχους, επέδειξαν όμως τη δέουσα κατανόηση ενώπιον της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας.
«Η συνέχεια ωστόσο και οι μειώσεις Φεβρουαρίου και Μαρτίου δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας, αλλά και πολλά ερωτηματικά για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος Καλλικράτης, γιατί με δήμους που προσφεύγουν σήμερα στον δανεισμό για να πληρώσουν τους μισθούς, είναι αδύνατον να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Κακλαμάνης.
Ζητεί, λοιπόν, από τον υπουργό Εσωτερικών να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστο οι μειώσεις των αυτοτελών πόρων, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο.

http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου