ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο Καράογλου για την υγεία στο δήμο Χαλκηδόνας

Φαίνεται πως ένα σχόλιο, στο blog "taxalia" της θεσσαλονίκης, που ανάρτησε αναγνώστης και καυτηρίασε την τοποθέτηση του βουλευτή της Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρου Καράογλου ο οποίος δημοσίευσε επερωτήσεις γενικής σημασίας προς τη βουλή, τον έκανε να δει πιο προσεκτικά την περιφέρεια που τον εκλέγει βουλετή.
Ύστερα από αυτό, ο κ. Καράογλου έφερε στη βουλή με τη μορφή επερώτησης, το θέμα της έλλειψης γιατρών στο δήμο Χαλκηδόνας. Όμως δεν είναι αρκετή μόνο η επερώτηση του βουλευτή αλλά και οι ενέργειες από τη μεριά του δήμου Χαλκηδόνας που φαίνεται πως έχει ρίξει το θέμα στο "χαβαλέ" παρά την απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις (ακόμα περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι αυτές οι κινητοποιήσεις).

Δείτε τι είπε ο Celestial στον κ. Καράογλου (στο blog "taxalia")

1 σχόλια:
Celestial είπε...
Αγαπητέ μου κ. Καράογλου καλά όλα αυτά, αλλά θα ήταν φρόνιμο να ασχοληθείτε και με τα προβλήματα της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης (η οποία και σας εκλέγει βουλευτή). Συγκεκριμένα θα αναφέρω το πρόβλημα της έλλειψης ιατρικού προσωπικού στο ΙΚΑ Χαλκηδόνας και στα αγροτικά ιατρεία των Δ.Δ. του δήμου Χαλκδόνας. Ειδικά το ΙΚΑ Χαλκηδόνας, από 1/2/2010 έχει μείνει δίχως παθολόγο με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να αναγκάζονται να επισκέπτονται για τη συνταγογράφηφη των φαρμάκων αλλά και για τις εξετάσεις τους το ΙΚΑ Κουφαλίων ή το ΙΚΑ Πύλης Αξιού. Πρόσφατα το ΔΣ Χαλκηδόνας προέβη σε ομόφωνη απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις (κλείσιμο δρόμων, τηλεοπτική κάλυψη κλπ). Εάν δεν γνωρίζετε αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις ικανότητες αλλά και την πληροφόρηση που σας προσφέρουν οι συνεργάτες σας...
(...Είναι απορίας άξιο όμως πως γνωρίζετε εκ των προτέρων για τις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου