ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Eρώτηση για ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

Αγαπητό stoshaker.
Είμαι και γω από τους πολλούς επαγγελματίες που οφείλουν ένα μεγάλο ποσό στον ασφαλιστικό φορέα ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ). Ωστόσο, οι οφειλές μου δεν προέρχονται από καθαρά δική μου αδράνεια αλλά από την συνεχόμενη ανάγκη της αγοράς για εκσυγχρονισμό σε ότι αφορά τον εξοπλισμό αφού μπήκα στη διαδικασία να ακολουθήσω τις επιταγές των καιρών και της τεχνολογίας.
Από ότι γνωρίζω το ΤΕΒΕ παρέχει κατά 50% συνταξιοδοτικές υπηρεσιές και κατά 50% ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Εδώ και πολλά χρόνια προχωρώ σε ρυθμίσεις για να μπορώ να εκδίδω τιμολόγια για τη δουλειά μου. Αλλά λόγω του μεγάλου ποσού της δόσεως της κεφαλοποίησης μαζί με το τρέχων δίμηνο αδυνατώ να το πληρώσω με αποτέλεσμα να χάνω συνεχώς την ρύθμιση.
Και ερωτώ:
- Πως το ΤΕΒΕ μας "χρεώνει", στην ρύθμιση που κάνουμε, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη όταν όλο τον καιρό που είχαμε χάσει τη ρύθμιση δεν είχαμε βιβλιάριο ασθενείας και κατά συνέπεια ότι χρειαζόμασταν από φάρμακα, γιατρούς, ανάγκες παιδιών κλπ είμασταν αναγκασμένοι να τα πληρώνουμε από την τσέπη μας;
- Πως μας ζητάει σήμερα τη δόση της ρύθμισης συν το τρέχον δίμηνο όταν αυτά τα δύο μαζί υπερβαίνουν το ποσό που δηλώνω; Δεν είναι αντισυνταγματικό αυτό; Πως θα ζήσουμε εμείς;
Και αν υπολογίσουμε πως δηλώνω τα μισά (όπως κάνουν σχεδόν όλοι) τότε πάλι δεν φτάνουν για να ζήσουμε.
Σας ευχαριστώ
jimmy38@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου