ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Στις 10 Μαϊου - "Πασαρέλα" η Θεσσαλονίκη

Επίδειξη μόδας στην πλατεία Αριστοτέλους δια χειρός Θεσσαλονικέων σχεδιαστών

Τη μητρόπολη της μόδας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων φιλοδοξεί να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη. Σε μία εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, οι Θεσσαλονικείς σχεδιαστές, που θα συμμετέχουν, θα παρουσιάσουν μοναδικές δημιουργίες για το καλοκαίρι του 2010.

Η επίδειξη μόδας που θα προβληθεί μέσω του διαδικτύου, αποτελεί μία προσπάθεια ενίσχυσης του κλάδου του ενδύματος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Στη μεγάλη πασαρέλα, πενήντα μέτρων που θα στηθεί από το ύψος της οδού Μητροπόλεως ως την παραλία, είκοσι πέντε μοντέλα θα παρουσιάσουν γυναικεία και αντρικά ενδύματα δια χειρός Θεσσαλονικέων σχεδιαστών.

Εξελίσσεται σε θεσμό
Σε θεσμό εξελίσσονται οι επιδείξεις μόδας στις οποίες πρωταγωνιστούν σχεδιαστές της πόλης δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα, σε όσους τις παρακολουθούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας και παράλληλα να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την υψηλή ποιότητα των ενδυμάτων made in Thessaloniki.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρθενική επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 στη συμβολή των οδών Πτολεμαίων και Συγγρού και αποτέλεσε το εφαλτήριο προκειμένου να συναφθούν νέες συνεργασίες.

Η δεύτερη στάση των επιδείξεων γίνεται φέτος στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τα σχέδια δεν σταματούν εδώ καθώς το Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά επίδειξη μόδας στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Κερανόπουλος της European Event Management που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της επίδειξης θα ακολουθήσουν διοργανώσεις σε Σόφια , Βουκουρέστι και Βελιγράδι.

Θετική πρωτοβουλία

Θετική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Ένωσης Βιοτεχνών Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων νομού Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της επίδειξης μόδας ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης επισημαίνοντας ότι δίνει βήμα στους σχεδιαστές της Θεσσαλονίκης να προβάλουν τις δημιουργίες τους.

Αναφέρθηκε δε στα μέτρα της κυβέρνησης λέγοντας καυστικά ότι όσο μέτρα και δάνεια και αν λάβει η χώρα μας, αν δεν κατανοήσει ότι οι ΜμΕ είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας, τότε θα παραμείνει σε τέλμα.

Ανοιχτός εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης για τη διοργάνωση μίας επίδειξης μόδας για νέους σχεδιαστές.


ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου