ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Που θα καίγονται τα σκουπίδια;

Μια "καυτή" ερώτηση ύστερα από το "ΟΧΙ" της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης για το εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων που προοριζόταν να κατασκευασθεί στον Άγιο Αντώνιο του δήμου Βασιλικών (Νοτιανατολική Θεσσαλονίκη).
Ο συντονιστής του νομαρχιακού έργου Γιώργος Τσαμασλής, στην τοποθέτησή του τόνισε ότι: «το συγκεκριμένο εργοστάσιο δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα», όμως «η κακή λειτουργία της χωματερής των Ταγαράδων έχει δημιουργήσει αρνητική ψυχολογία». «Λέμε όχι στη συγκεκριμένη περιοχή» είπε ο κ. Τσαμασλής, που τόνισε ότι χρειάζεται συναίνεση σε τέτοιες αποφάσεις. Μάλιστα, πρότεινε τη σύσταση επιτροπής για την εξέταση δυνατότητας αλλαγής χωροθέτησης, για την έρευνα του ιδιοκτησιακού αλλά και της ανταλλαγής ιδιοκτησιών που καλλιεργούνται με αντίστοιχες σε άλλες περιοχές. Δεσμεύτηκε δε ότι σε 15 μέρες θα είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για το ιδιοκτησιακό και τη δυνατότητα να υπάρξουν ανταλλάξιμες εκτάσεις.

Μήπως τελικά επιλέξουν την δυτική πλευρά του Νομού Θεσσαλονίκης;
Πολύ πιθανόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου