ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σε άθλια κατάσταση η περιοχή Δυτικής Θεσσαλονίκης

Οδικό δίκτυο περιοχής Δυτικής Θεσσαλονίκης...
Ανάπτυξη στο μηδέν (εκτός από τον δήμο Εχεδώρου ο οποίος είναι τυχερός διότι έχει τη ΒΙΠΕΘ).
Μοναστηρίου (στο 90%): Πόσα αυτοκίνητα πρέπει να "σπάσουν" έτσι ώστε να αποφασίσει κάποιος να στρώσει τον δρόμο και να κλείσει τις λακούβες; (Πανίκα ακούς;)
Δρόμος Θεσσαλονίκης - Εδέσσης (ειδικά στο κομμάτι μπροστά στη ΣΙΔΕΝΟΡ μέχρι τα φανάρια Αγχιάλου): Όσοι περνάνε από εκεί τη νύχτα να δουν ότι η σήμaνση στις μπάρες που χωρίζουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι ανύπαρκτη. Μέχρι σήμερα κανείς, μα κανείς, δεν ενδιαφέρθηκε να τοποθετήσει τα λεγόμενα "φώσφορα" στις μπάρες.
Το ίδιο ισχύει και για το δρόμο από τα φανάρια της Γέφυρας μέχρι και τη γέφυρα του Αξιού.
Εσωτερικό οδικό δίκτυο δήμου Αξιού. Απαράδεκτο το δίκτυο με καταστρεπτικές συνέπειες σε όσους το διανύουν σε καθημερινή βάση. Το ίδιο ισχύει και για τη Χαλάστρα (οι δήμαρχοι τι κάνουν εκεί; μόνο σε χορούς ξέρουν να πηγαίνουν;)
Σε (πολύ) καλύτερη μοίρα είναι το οδικό δίκτυο στους δήμους Χαλκηδόνας και Κουφαλίων. Το δίκτυο του δήμου Αθανασίου είναι και αυτό καλό με εξαίρεση το εσωτερικό δίκτυο (και την οδοσήμανση) του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Αθανασίου που λόγω εργασιών (ακόμα να τελειώσουν;) είναι ένα απέραντο μπάχαλο (Άρη δεν σε βλέπω καλά)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου