ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Την απόδοση στρατοπέδου ζητούν δήμαρχοι της Β.Δ Θεσ/νίκης

Την απόφαση, η αναπτυξιακή εταιρεία Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης να αποτελέσει τον φορέα διαχείρισης για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά, έλαβαν χθες τα μέλη της, σε συνεδρίασή τους στον δήμο Νεάπολης.
«Η αναπτυξιακή εταιρεία Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι δήμοι της περιοχής, μετά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, συμφωνεί να συναφθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υπουργείου, του δήμου Σταυρούπολης, στα όρια του οποίου βρίσκεται το στρατόπεδο, και της αναπτυξιακής εταιρείας, ως φορέα διαχείρισης, για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην στρατοπέδου ως χώρου πρασίνου και μητροπολιτικού πάρκου για όλη τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της εταιρείας, δήμαρχος Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλος.
Κατόπιν αυτού, οι δήμαρχοι της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης θα αποστείλουν σχετικό έγγραφο στον υπουργό. «Στη συνέχεια θα αναμένουμε τη νομοθετική ρύθμιση για την απόδοση του χώρου», πρόσθεσε ο κ. Λαδόπουλος.

http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου