ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Tεχνικές υπηρεσίες Κουφαλίων και Χαλκηδόνας

Είπαμε ότι από εδώ θα λέμε και τα στραβά αλλά και τα ίσια.
Ας κάνουμε μία μικρή ανάλυση για τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων Κουφαλίων και Χαλκηδόνας.
Σαφώς πολύ ανώτερη η τεχνική υπηρεσία του δήμου Κουφαλίων (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) αφού και γνώσεις έχουν περί των ανάλογων θεμάτων αλλά και είναι άκρως εργατικοί. Ωστόσο, ο δήμος Κουφαλίων αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες, αρκετές μελέτες τις οποίες θα μπορούσε η ΤΥ άνετα να τις υλοποιήσει (μελέτες για κεραμοσκεπές σε σχολεία, για κυκλοφοριακές επεμβάσεις, νησίδες, οδικούς κόμβους κλπ).
Και πάμε στο δήμο Χαλκηδόνας. Εδώ τα πράγματα διαφέρουν κατά πολύ καθώς η διοίκηση του δήμου αδυνατεί να δώσει εξηγήσεις (ή δεν μπορεί ή δεν την συμφέρει) για πιο λόγο δεν αναθέτει στην τεχνική υπηρεσία τις μελέτες γλυτώνοντας έτσι και τα χρήματα που δίνει στα ιδιωτικά γραφεία μελετών. Και μιλάμε για πληθώρα μελετών από τις αρχές του 2007 τα χρήματα των οποίων θα μπορούσαν να είναι στα ταμεία του δήμου εάν ο δήμαρχος Χαλκηδόνας δεν είχε αυτήν την εμμονή ανάθεσης στα ιδιωτικά γραφεία.
Μια τελευταία μελέτη που ήρθε στ΄αυτιά μας είναι αυτή του ποδηλατόδρομου της Χαλκηδόνας (;) την οποία για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Χαλκηδόνας έκανε τα "αδύνατα δυνατά" να αναθέσει σε ιδιωτικό γραφείο από τη στιγμή που το έργο του ποδηλατόδρομου θα πάρει (όπως υπολογίζω με τη νέα συνένωση των δήμων) ίσως και 30 χρόνια (!)...
Α.. και κάτι άλλο: τελικά ποια επέκταση έπρεπε να γίνει πρώτη κ. δήμαρχε της Χαλκηδόνας;
Η "δικής σας" (και ξέρετε πολύ καλά ποια εννοούμε) ή των δημοτών που έχουν πληρώσει την εισφορά τους αλλά ακόμη δεν έγινε σχεδόν τίποτε ενώ στη δική σας προχωρήσατε σε άμεση τακτοποίηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου