ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

5ος Διεθνής Μαραθώνιος - Από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου 2010 στη διαδρομή Πέλλα- Θεσσαλονίκη. Η εκκίνηση των δρομέων θα γίνει από την κεντρική πλατεία του χωριού Πέλλας , ενώ το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα αποτελεί το σημείο τερματισμού τους. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και Δρόμοι 5 Χλμ. (με αφετηρία το κατάστημα της Adidas στην οδό Μοναστηρίου 311) και 10 Χλμ. (με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων) καθώς και αγώνας δρόμου Μαθητών Δημοτικών Σχολείων (με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου).
Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας, κ. Αθανάσιος Νικόπουλος αναμένει και ελπίζει στη μεγαλύτερη συμμετοχή στο φετινό Μαραθώνιο τόσο από πλευράς του Δήμου Χαλκηδόνας όσο και από πλευράς των υπολοίπων Δήμων που συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου