ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πρωτοβουλία: "Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος"

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφερόμενος σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου, έκανε λόγο για «συγκεκριμένες δυνάμεις του εσωτερικού και του εξωτερικού που έχουν συνασπιστεί εναντίον του», και στη συνέχεια...


το ανακοίνωσε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμείς, αντί απαντήσεως, τονίζουμε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος επιχειρεί πλέον να κατασκευάσει εχθρούς προκειμένου να απαλλάξει τον εαυτό του, την παράταξή του και το καθεστώς που διοικεί την πόλη τα τελευταία 24 χρόνια από τις βαρύτατες ευθύνες για την κατ’ εξακολούθηση μεγάλη ληστεία στα ταμεία του Δήμου.

Καλούμε δε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να κατονομάσει τις δυνάμεις αυτές και να παραιτηθεί από τη θέση του. Και αν δεν έχει το θάρρος να το πράξει να απέχει από τα καθήκοντά του μέχρι τις εκλογές ώστε να διευκολύνει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και πάνω από όλα τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ


http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου