ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τα σκάνδαλα της Χαλκηδόνας

Δύο σκάνδαλα που δημοσιεύθηκαν στην τοπική εφημερίδα "Επικοινωνία" περιμένουν απαντήσεις καθώς μέχρι στιγμής κανείς από αυτούς που εμπλέκονται δεν έδωσε έστω και μία απάντηση υπεράσπισης του εαυτού του (εκτός κι αν έδωσε και δεν δημοσιεύθηκαν).
Ο δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Αθανάσιος Νικόπουλος που κινδυνεύει με την ποινή της αργίας μέχρι και 6 μηνών, εάν αποδειχθούν αληθινές οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης, θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για τη διαχείριση των χρημάτων του δανείου και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΧ κ. Κορώνας Ανδρέας για τη διαχείριση της δημοτικής επιχείρισης και για τα όσα διαβάσαμε τελευταία. Και μην επαναπαύεστε κ. Κορώνα. Το κλείσιμο της δημοτικής επιχείρισης (όπως σκέφτεστε να πράξετε) δεν σας απαλλάσει από τις ευθύνες σας. Σας παραπέμπω, τόσο εσάς όσο και τον κ. δήμαρχο, στις προεκλογικές σας δηλώσεις για "καθαρά χέρια".
Α, να μην ξεχάσω...Περιμένουμε ακόμη να δούμε που είναι τα 5.000.000 ευρώ που ισχυριζόσασταν ότι "φαγώθηκαν" από την προηγούμενη διοίκηση. Αν δεν κάνω λάθος, ομόφωνα ψηφίσατε σαν συνολικό χρέος του δήμου Χαλκηδόνας, το ποσό των 900.000 ευρώ περίπου και αν πάλι δεν κάνω λάθος το χρέος που παράλαβε η πρώην διοίκηση από το Άδενδρο, όταν έγινε ο Καποδίστριας 1, ισοσκελίζει το ποσό του ελλείματος.
Και κάτι άλλο... Ο Τηλέμαχος, ο Αντώνης Κ. από το Άδενδρο και ο Δημήτρης από το Παρθένιο τι έχουν να πουν για όλα αυτά;
Δεν τους βλέπω τον τελευταίο καιρό να υποστηρίζουν τη διοίκηση. Προς τι αυτή η αλλαγή πλεύσης; Θυμάστε τις προ 3ετίας θέσεις σας; Μη μου πείτε ΚΑΙ εσείς ότι κάνατε λάθος; (έτσι δεν λέτε στα πηγαδάκια;)
Μάλιστα, τώρα τελευταία παρατηρήθηκαν και κάτι "ξαφνικοί έρωτες" με άτομα που στο παρελθόν (οι τρεις καμπαλέρος) έβλεπαν και έβγαζαν σπυριά.
(Πάντως η φωτό που είδαμε στον τοπικό τύπο με τον Λευτέρη και τον Παναγιώτη δίπλα-δίπλα ήταν αποκαλυπτική και μας δίνει να καταλάβουμε τι παίζεται στην πολιτική σκηνή)

Μείνετε stand-by
Έρχονται τα καλύτερα (χειρότερα) για κάποιους...
(Όσο για τα Κουφάλια, αναμείνατε και να δείτε ποιοι είναι αυτοί που έχουν 4-5 μισθούς και το παίζουν "δημοπατέρες" και δημοκράτες)

1 σχόλιο:

  1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ15 Μαΐου 2010 στις 12:22 π.μ.

    Eπειδή αποσπασματικά αλλοιώνονται οι εντυπώσεις σου λέω το εξής

    1ον Δεν έχω πρόβλημα με ποιόν θα φωτογραφηθώ άλλωστε καί μαζί σου έχω φωτογραφίες ........

    2ον Το Αδενδρο όταν συνενώθηκε στον Καποδίστρια έφερε ανύσπρακτα 48.000.000 δραχμές (προς είσπραξη) και υποχρεώσεις 64.000.000 (πρός πληρωμή).

    Αυτά προς αποκατάσταση της αληθείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή