ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Αυξάνονται τα προβλήματα στον Ηρακλή


Aυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα στον Ηρακλή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των οπαδών του που τον στηρίζουν με αγορές εισιτηρίων διαρκείας αλλά και με οικονομική ενίσυση στο λογαριασμό που άνοιξε πρόσφατα σε τράπεζα.
Τις τελευταίες μέρες 4 παίκτες προχώρησαν σε προσφυγή ενώ αναμένεται (κατά πάσα πιθανότητα αύριο) η απόφαση της έφεσης στην οποία προχώρησε η ομάδα του Ηρακλή μετά τις προσφυγές των Τουμά και Μπόσνιακ.
Εάν οι δύο παραπάνω παίκτες δικαιωθούν πάλι, θα διεκδικήσουν νόμιμα περί τις 800.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου