ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Γνωρίζετε ότι...


...ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο είναι ο Μεξικανός μεγιστάνας Κάρλος Σλιμ Ελου, με περιουσία 53,5 δισ. δολαρίων; (έχει εκτοπίσει τον Μπιλ Γκέιτς (53 δισ. δολ.)

Ο Κάρλος Σλιμ Ελού, γνωστός ως Κάρλος Σλιμ, γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1940 στην Πόλη του Μεξικού και ελέγχει τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών Τelefonos de Μexico, Τelce και Αmerica Μovil, τις οποίες διευθύνουν οι γιοι του Κάρλος, Μάρκο Αντόνιο και Πάτρικ. Ο πατέρας του, ο Ζουλιάν Χαντάντ ήταν Λιβανέζος και έφθασε στο Μεξικό το 1902 σε ηλικία 14 ετών χωρίς να μιλά ούτε μια λέξη ισπανικά για να ξεφύγει από τους Οθωμανούς που στρατολογούσαν νεαρούς άνδρες. Άνοιξε κατάστημα στο κέντρο της Πόλης του Μεξικού και σύντομα άρχισε να αγοράζει ακίνητα σε όλη τη χώρα. Σε αυτά τα χρήματα βασίστηκε ο Κάρλος Σλιμ, ο οποίος το 1967 παντρεύτηκε μια Λιβανεζομεξικάνα και απέκτησαν 6 παιδιά. Το 2007 ήταν η πρώτη φορά που ο Σλιμ ξεπέρασε τον Γκέιτς στη λίστα με τους πιο πλούσιους του κόσμου.

(Εμείς δεν ζητάμε πολλά...μόνο το 0,1% της περιουσίας τους να μας δώσει και φύγαμε μόνιμα για τα Φίτζι..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου